Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κατάρα των πρώην της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ

Η κατάρα των πρώην της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ

Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι η «κατάρα» είναι πραγματική, γεγονός παραμένει ότι ο κατάλογος των πρώην συνεχίζει να μεγαλώνει

Η είδηση του επικείμενου χωρισμού της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ άλλους του ξάφνιασε κι άλλους απλά τους άφησε αδιάφορους.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού που είναι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δεν πήγαιναν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Τα προβλήματα στο γάμο της τηλεπερσόνας με τον μουσικό φαίνεται να άρχισαν στα μέσα του 2020 για «διάφορους λόγους» και οι προσπάθειες που έγιναν για να σώσουν τη σχέση δεν ήταν αρκετές για να απομακρύνουν τελική από τη σκέψη τους το διαζύγιο.

Αν και μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει την viral είδηση του χωρισμού τους, το TMZ αποκαλύπτει πως οι δυο τους έχουν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου με το “διαζύγιο στο τραπέζι” και ο λόγος που ακόμη δεν έχουν υπογράψει την αίτηση είναι η επιθυμία της Kim να πάρει την σωστή απόφαση για τα μικρά τους παιδιά- την 7χρονη North, τον 5χρονο Saint, την 2 ετών Chicago και τον 20 μηνών Psalm..

Η «κατάρα» των πρώην

Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι η «κατάρα» είναι πραγματική,  γεγονός παραμένει ότι ο κατάλογος των πρωην – με τον χωρισμό Καρντάσιαν Γουέστ να αποτελεί  την τελευταία προσθήκη – συνεχίζει να μεγαλώνει.

Φυσικά, το γεγονός ότι η Kylie Jenner αναγνώρισε ότι η θεωρία που δημιουργήθηκε από τους θαυμαστές της διάσημης οικογένειας Κάρντάσιαν – Τζένερ, έχει κάποια βάση, δεν την βοήθησε και στο να την καταργήσει.

«Είναι όλοι γύρω μας που δεν είναι συνηθισμένοι στην προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Και εμείς απλά λέμε «Ω, αυτό θα ξεχαστεί σε μια μέρα.» Ξέρω ότι αυτές οι ιστορίες δεν θα έχουν σημασία, οπότε μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν»  εξήγησε στο GQ το 2018, ειρωνικά, ενώ συμμετείχε σε μια συνέντευξη με τον πρώην την, Τράβις Σκοτ.

«Όμως αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και τις φιλικές που πολλές φορές είναι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας και δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Είναι η αρνητική πλευρά της διασημότητας», συνέχισε. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας αγαπούν, αλλά υπάρχει επίσης μια τεράστια ομάδα ανθρώπων που μας αντιπαθούν»

Ποιοι είναι λοιπόν οι άνδρες που οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ μπορεί να έχουν καταστρέψει; (Ή και όχι;)

Scott Disick

Lamar Odom

Tyga

Kris Humphries

French Montana

Travis Scott

James Harden

Kanye West

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024