Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα γίνεις πιο παραγωγικός με βάση το ζώδιό σου

Πώς θα γίνεις πιο παραγωγικός με βάση το ζώδιό σου

Η παραγωγικότητά σου μπορεί να φτάσει στο maximum ακολουθώντας αυτά τα tips ανάλογα το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του ξεχωριστό σύστημα στο πώς δουλεύει, ωστόσο συχνά μπορεί να υπάρξουν πράγματα που θα τα αποσυντονίσουν.

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές και μικρά tips που μπορεί να αυξήσουν την παραγωγικότητα κάθε ζωδίου, αγγίζοντας το maximum

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την ανυπομονησία τους. Καλό είναι να θέσουν, λοιπόν, τον «κανόνα των δύο λεπτών», σύμφωνα με τον οποίο μέσα στο δίλεπτο θα πρέπει να ολοκληρώνουν τις πιο απλές και αδιάφορες εργασίες της ημέρας,

Ταύρος

Προκειμένου να ολοκληρώνουν τα projects τους εγκαίρως, οι Ταύροι μπορούν να ανταμείβουν τον εαυτό τους στο τέλος. Είτε πρόκειται για ένα ωραίο επιδόρπιο, είτε για ένα ωραίο βραδινό μπάνιο, το μικρό «δώρο» θα τους δώσει κίνητρο να συνεχίσουν.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι δύσκολα διατηρούν τη συγκέντρωσή τους. Προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο παραγωγικοί, καλό είναι να πραγματοποιούν ένα δεκάλεπτο διάλειμμα στο τέλος κάθε ώρας, ώστε να ξεκουράζονται και να συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι χρειάζονται μία εφαρμογή που θα τους επιβραβεύει και θα τους ενθαρρύνει.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γεννημένοι νικητές. Αυτό που χρειάζονται είναι μία οργανωμένη to-do list, στην οποία θα σβήνουν κάθε τι που πραγματοποιούν και θα γεμίζουν ικανοποίηση.

Παρθένος

Λίγος χρόνος στο μπαλκόνι ή μια σύντομη βόλτα είναι ιδανική λύση για να καθαρίσει το μυαλό του αγχώδη Παρθένου. Επειδή η δουλειά αποτελεί μεγάλο μέρος της ημέρας τους, ένα μικρό διάλειμμα στον έξω κόσμο θα τους αποφορτίσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δυσκολεύονται να πουν το «όχι» για να παραμείνουν, όμως, παραγωγικοί, είναι ανάγκη να θέτουν τα όριά τους και να δίνουν προσοχή μόνο σε ό, τι έχει προτεραιότητα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αισθάνονται πανίσχυροι όταν ολοκληρώνουν τα δυσκολότερα projects στην αρχή της ημέρας. Καλό είναι να ξεκινούν με αυτά, ώστε να συνεχίζουν ιδανικά μ’ εκείνα που απαιτούν λιγότερη προσπάθεια.

Τοξότης

Οι αυθόρμητοι Τοξότες δεν αντέχουν τη ρουτίνα. Καλό είναι να ξεκινούν την ημέρα τους με τα σημαντικότερα και πιο επείγοντα πράγματα, ώστε να μπορούν μετά να χαλαρώνουν.

Αιγόκερως

Αυτό που ενδιαφέρει τους Αιγόκερους είναι η αποτελεσματικότητα. Αν προετοιμάζονται από το προηγούμενο βράδυ, οργανώνοντας στο μυαλό τους την επόμενη μέρα για δέκα λεπτά πριν τον ύπνο, θα κατακτήσουν κάθε τους στόχο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι λατρεύουν την τεχνολογία. Καλό είναι να αφήνουν το κινητό στην άκρη μέχρι να ολοκληρωθεί το ωράριό τους, γιατί ένα μικρό διάλειμμα μπορεί να μετατραπεί σε ολόκληρη ώρα καθυστέρησης.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς έχουν ανάγκη από ύπνο. Μόνο αν είναι ξεκούραστοι θα δώσουν το 100% τους και θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι, παραγωγικοί κι αποτελεσματικοί.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024