Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’ Νιλ έγραψαν ιστορία στους Λος Άντζελες Λέικερς, κατακτώντας τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Ο παλαίμαχος σέντερ μίλησε στο «TheCoachesNetwork» Podcast για την σχέση του με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ, υπογραμμίζοντας πως μέσα στο παρκέ ήταν οι καλύτεροι φίλοι.
«Ο Κόμπι είχε ακριβώς την ίδια νοοτροπία με μένα. Ήταν σαν να έπαιζα με έναν νεότερο Σακίλ. Πολλές φορές τα παιδιά δίνουν βάση, ανησυχούν περισσότερο για τίτλους, δαχτυλίδια και όχι συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ και ο Κόμπι, είχαμε δουλειά να κάνουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε τρία πρωταθλήματα. Τρία ναι, στην σειρά. Αν μου έλεγε κάποιος πως θα έπρεπε να το κάνω και πάλι από την αρχή, νομίζω δεν θα άλλαζα τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην NBAer.
Ενώ συνέχισε: «Πολλά ακούγονται, ο κόσμος λέει πάντα τη γνώμη του. Έτσι κι με εμάς. Νόμιζε πως τα πηγαίναμε καλά. Εγώ αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι είχαμε σεβασμό. Σεβόμασταν ο ένας τον άλλον και αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αν με ρωτάς αν ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, θα σου πω όχι. Ήμασταν όμως οι καλύτεροι φίλοι στο παρκέ. Κι αυτό μέτρησε».
Σε ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία των NBA Playoffs, οι Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν το break στην έδρα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Δύσης. Ιστορικό ματς για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, έσπασαν… όλα τα ρεκόρ τα «σπιρούνια».
Κίνδυνος αποβολής της Σαουθάμπτον από τον «ακριβότερο αγώνα του κόσμου», τον τελικό των Play-off ανόδου στην Premier League (23/05), λόγου του σκανδάλου παρακολούθησης της Μίντλεσμπρο. Ολες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, οι κατηγορίες και οι καυστικές δηλώσεις.