Ο Σακίλ Ο’ Νιλ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του NBA και των Λέικερς.
Ο παλαίμαχος άσος συνυπήρξε με τον Κόμπι Μπράιαντ, και μαζί έκαναν φοβερά πράγματα με την ομάδα του Λος Άντζελες.
Φέτος, μπορεί οι Λέικερς με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και να ισοφάρισαν σε τίτλους τους Σέλτικς, όμως ο Σακ έχει διαφορετική άποψη για το συγκεκριμένο δίδυμο.
Αναλυτικά, είπε πως το δίδυμο της δεκαετίας του 2000 ήταν πολύ καλύτερο.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Ντέιβις και ο ΛεΜπρόν δε θα γίνουν ποτέ οι επόμενοι… Σακ και Κόμπι! Δε χρειάζεται να προσπαθήσουν να μας ακολουθήσουν. Ούτε ο Κόμπι ούτε εγώ προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον Μάτζικ και τον Καρίμ. Η κληρονομιά που αφήσαμε με τον Μπράιαντ είναι μοναδική. Κανείς δε θα μπορέσει να τη μιμηθεί».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.