Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλπάζει προς τον τίτλο η Γιουνάιτεντ – Άλωσε το Μολινό η Έβερτον

Καλπάζει προς τον τίτλο η Γιουνάιτεντ – Άλωσε το Μολινό η Έβερτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέχει και… φωνάζει πως πάει για πρωτάθλημα! Η ομάδα του Σόλσκιερ νίκησε (0-1) εκτός έδρας την Μπέρνλι, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Premier League. Μεγάλο διπλό για την Έβερτον, με την αρμάδα του Αντσελότι να επικρατεί (1-2) της Γουλβς στο Μολινό.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Σόλσκιερ έφυγε με τους τρεις βαθμούς (0-1) από το Τερφ Μουρ και το ματς με την Μπέρνλι, φτάνοντας στις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεπέρασαν τη Λίβερπουλ, βρίσκονται στο +3 από την αρμάδα του Κλοπ και πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο επικείμενο ντέρμπι των δυο ομάδων, την Κυριακή (17/1) στο Άνφιλντ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Έβερτον ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουλβς και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως και αυτή μπήκε γερά στο κόλπο τίτλου. Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν με 2-1 των «Λύκων» στο Μολινό και βρίσκονται στην 4η θέση με 32 βαθμούς, μόλις στο -4 από την κορυφή και την Γιουνάιτεντ.

Αναμφίβολα, η φετινή Premier League είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές και κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τον επόμενο πρωταθλητή.

Μπέρνλι-Γιουνάιτεντ 0-1

Στο 36ο λεπτό Μαγκουάιρ σκόραρε με όμορφη κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 45’ ο Πόουπ έσωσε εντυπωσιακά μετά από νέο σουτ του Μαρσιάλ.

Στο 52’ ο Μαρσιάλ έκανε το γύρισμα στον Καβάνι που πλάσαρε αλλά είδε τον Πόουπ να σώζει και στο 56’ ο κίπερ της Μπέρνλι είπε όχι και σε σουτ του Φερνάντες.

Στο 70ο λεπτό, οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν το γκολ της νίκης. Ο  Ράσφορντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πογκμπά με απίθανο σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 0-1. Στο 82’ ο Ταρκόβσκι πήρε την μπουκιά από το… στόμα του Μαρσιάλ, ενώ στο 87’ ο Μπεϊγί έβγαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Βίντρα.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Μπρέιντι (65’ ΜακΝέιλ), Γκούντμουντσον, Μπαρνς, Γουντ (80’ Βίντρα)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Μπεϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ (80’ Γκρίνγουντ), Μπρούνο Φερνάντες, Μαρσιάλ, Καβάνι

Γουλβς-Εβερτον 1-2

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Ντιν από αριστερά γύρισε στον Ιβόμπι, που με σουτ από το πέναλτι έκανε το 0-1. Όμως η απάντηση των Λύκων ήταν άμεση. Στο 14’ ο Αΐτ Νούρι έκανε το γύρισμα και ο Νέβες με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-1.

Στο 45ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες, ο Μίνα πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε.

Η λύτρωση για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήρθε στο 76ο λεπτό. Ο Αντρέ Γκόμες έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά και ο Κιν με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 85ο λεπτό το σουτ του Νέβες έξυσε το δοκάρι του Πίκφορντ και στο 90+4′ ο Ντεντόνκερ πήρε νέα κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Κόαντι, Σεμέδο, Αΐτ Νουρί, Μουτίνιο (86′ Βιτίνια), Σάις, Ντεντόνκερ, Γκιμπς Γουάιτ (65’ Χούβερ), Νέτο, Φάμπιο Σίλβα (78’ Κουτρόνε)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Μίνα, Κιν, Γκόντφρεϊ, Ντιν, Σίγκουρντσον (76’ Ριτσάρλισον), Χολγκέιτ, Ντουκουρέ, Χάμες Ροντρίγκες (87’ Κόουλμαν), Ιβόμπι, Ντέιβις (65’ Γκόμες)

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024