Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 88-71 : Έχει σφυγμό και ηγέτη
Ο Νέντοβιτς… διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα της Βιλερμπάν σταματώντας στους 33 πόντους, Παπαγιάννης και Μήτογλου έκρυψαν τα καλάθια και ο Παναθηναϊκός σταμάτησε το αρνητικό του σερί επικρατώντας των Γάλλων με 88-71 μία μέρα πριν την έλευση του Όντεντ Κάτας.
Ο Όντεντ Κάτας μπαίνει στο αεροπλάνο αύριο για να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού, έχει σίγουρα αρκετή δουλειά μπροστά του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά έχει και μια… βάση να στηριχτεί. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην Euroleague και το απέδειξε και απόψε.
Ο Σέρβος σταμάτησε στους 33 πόντους, είχε και έξι ασίστ και ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Παναθηναϊκός… ξέσπασε και επέστρεψε στις νίκες σταματώντας το αρνητικό σερί που είχε στη Euroleague.
Οι πράσινοι επικράτησαν άνετα με 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, με τον Νέντοβιτς να βρίσκει συμπαραστάτες στα πρόσωπα των Παπαγιάννη και Μήτογλου που… έκρυψαν τα καλάθια, με τον πρώτο να σταματά στους 18 πόντους και τον δεύτερο στους 11 με 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.