Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρέβορ Νόα: Η εντυπωσιακή νέα του βίλα στο Μπελ Έαρ

Τρέβορ Νόα: Η εντυπωσιακή νέα του βίλα στο Μπελ Έαρ

Ο Τρέβορ Νόα, απέκτησε μία εντυπωσιακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, βίλα στο Μπελ Έαρ, μια από τις γειτονιές που την προτιμούν πολλοί διάσημοι και πλούσιοι του Λος Άντζελες

Ο Τρέβορ Νόα, ο διάσημος παRουσιαστής του The Daily Show απέκτησε έναντι 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων μία εντυπωσιακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, βίλα στο Μπελ Έαρ, μια από τις γειτονιές που την προτιμούν πολλοί διάσημοι και πλούσιοι του Λος Άντζελες.

«Φωλιασμένο» στους λόφους του Μπελ Έαρ, με θέα στο δάσος του θέρετρου, η ορθογώνια κατοικία χαρακτηρίζεται ως «iconic architectural statement», σχεδιασμένη από τον Mark Rios, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός την απέκτησε την πριν από λίγες ημέρες.

The comedian offloaded a similar Bel Air property in September before purchasing a new mega-mansion.

Δημοσιεύτηκε από Fox Business στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

Διακοσμημένη με πέτρα, ξύλο, χαλκό και γυαλί, το σπίτι έχει γυάλινες πόρτες και παράθυρα που ξεκινούν από το δάπεδο και φτάνουν μέχρι την οροφή προσφέροντας θέα στην πόλη και τον ωκεανό, ενώ όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ  διαθέτει ένα ηλιόλουστο σαλόνι, μεγάλη κουζίνα, γραφείο και γυμναστήριο.

Η εντυπωσιακή βίλα που πέρασε πλέον στην ιδιοκτησία του Τρέβορ Νόα περιλαμβάνει επίσης κάβα, σπα, κινηματογραφική αίθουσα, βεράντα στον τελευταίο όροφο, υπαίθριο μπαρ και πισίνα.

Η αρχική τιμή πώλησης, το 2018, ήταν τα 36 εκατ. δολάρια, η οποία υποχώρησε σταδιακά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τρέβορ Νόα ήταν ένας από τους τρεις σταρ που φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα του ετήσιου τεύχους «Men of the Year» (Άνδρας της Χρονιάς) του περιοδικού GQ, μαζί με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Megan Thee Stallion.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024