
Μπρους Γουίλις : Του ζήτησαν να φύγει από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή
Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή. Οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν που ο κινηματογραφικός σταρ κυκλοφορούσε ανάμεσά τους χωρίς μάσκα, παρά το γεγονός ότι φορούσε στο λαιμό ένα μαντήλι που θα μπορούσε εύκολα να σηκώσει για να καλύψει το πρόσωπό του.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Γουίλις αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έτσι τελικά του ζητήθηκε να φύγει, πράγμα που έκανε, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια αγορά. Το site επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.
Δείτε την δημοσίευση
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
