Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η ψυχάρα του Λαρεντζάκη και ο μέγας Σλούκας

Ολυμπιακός : Η ψυχάρα του Λαρεντζάκη και ο μέγας Σλούκας

Νίκη 8άδας στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός. Με τους Έλληνες να κάνουν τη διαφορά. Και τους 59 από τους 89 πόντους.

Ήρθε από το πουθενά. Και έδειξε τα… αυγά του. Για πολλοστή φορά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετέτρεψε μια ευκαιρία από τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε «κραυγή»: Ότι μπορεί να γίνει κομμάτι του νέου Ολυμπιακού. Ότι έχει και την ψυχάρα και την ικανότητα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Ερυθρόλευκους.

Ο δυναμικός γκαρντ ήρθε από το… πουθενά στον κρίσιμο επίλογο της κανονικής διάρκειας. Με την παράταση το κοντέρ έγραψε 17.16 συμμετοχής. Έγραψε επίσης 13 καθοριστικούς πόντους (με κρίσιμες 5/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ.

Δεν έγραψε για τις «χειροπέδες» που έβαλε ο 27άχρονος στον Γουιλμπέκιν που ομολογουμένως βρήκε τον μπελά του. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο 27άχρονος άσος. Το κατάλληλο συμπλήρωμα σε μια νύχτα που ο Κώστας Σλούκας απέδειξε εκ νέου γιατί θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους πλει-μέικερ της Ευρώπης.

Τρίτο ματς στη σειρά για εκείνον που κάνει αίσχη: Έπαιξε 39.52. Δεν βγήκε ποτέ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και την παράταση. Ο Σλούκας έβαλε 21 μοίρασε άλλους τόσους μέσα από 11 ασίστ. Μια μπάντα του ενός καταδικασμένη από το ταλέντο της να παίζει τα πάντα.

Τρεις νίκες στη σειρά ο Ολυμπιακός: 25 με τη Χίμκι, 24 με τη Μπάγερν, 21 απόψε. Με 10/15 τρίποντα και 23 ασίστ. Τι άλλο να ζητήσεις από τον σημαντικότερο Έλληνα που συνεχίζει να αγωνίζεται στα μέρη μας.

Να μην ξεχάσουμε: Τον Βεζένκοφ (8π, 7ριμ) που μόνο στο διαβατήριο είναι Βούλγαρος. Δύο μεγάλα τρίποντα, ένα καθοριστικό ριμπάουντ. Να μην ξεχάσουμε τον Γιώργο Πρίντεζη που έβαλε 9 στη πρώτη περίοδο και επιστρέφοντας στην παράταση είχε και εκείνος ένα καθοριστικό τρίποντο.

Όπως βεβαίως δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στον Χαραλαμπόπουλο. Ελλείψει Παπανικολάου πήρε και εκείνος μια ευκαιρία: 15.22 στο παρκέ. Δεν τη ξόδεψε (5 π, 3ριμ).

Από τους 89 πόντους του Ολυμπιακού, οι Έλληνες απόψε είχαν τους 59 δίχως ο Βασίλης Σπανούλης που αγωνίστηκε ελάχιστα να ανοίξει λογαριασμό. Οι Ερυθρόλευκοι θύμισαν τα παλιά, όταν οι Αμερικανοί ήταν ως επί το πλείστο «ρολίστες».

Το έκαναν τη κατάλληλη στιγμή. Με μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δίνει τη δική του μάχη για την 8άδα. Αν τη Πέμπτη κόντρα στην Βιλερμπάν, τα ροζ φύλλα αγώνα της εβδομάδας γίνουν δύο; Τότε τα παιδία του Πειραιά μπαίνουν φουριόζοι. Ξανά. Όπως παλιά…

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024