Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Τώρα θα μας κατάσχουν και τα σάντουιτς;» -σάλος στην Ολλανδία

Η ολλανδική αστυνομία αφαίρεσε το ζαμπόν από το σάντουιτς ενός οδηγού φορτηγού με την δικαιολογία του Brexit

Πλάνα από την ολλανδική τηλεόραση έδειξαν αξιωματούχους στα σύνορα να κατάσχουν… σάντουιτς! Ο Βρετανός οδηγός του φορτηγού ο οποίος στερήθηκε το σνακ του, ρώτησε αν μπορούσε απλώς να κρατήσει το ψωμί από το σάντουιτς, κι ας μην το φάει με ζαμπόν.

«Όλα θα κατασχεθούν – καλώς ήλθατε στο Brexit, κύριε», απάντησε ο αξιωματικός ψύχραιμα. Σύμφωνα με τους κανόνες μετά το Brexit, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν μπορούν να περάσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ!
Οι Ολλανδοί αστυνομικοί πυροδότησαν την οργή αφού μεταδόθηκαν πλάνα από την ολλανδική τηλεόραση που έδειξαν ότι οι αξιωματούχοι των συνόρων έπαιρναν σάντουιτς και άλλα τρόφιμα από οδηγούς που εισέρχονταν στην Ολλανδία από το Ηνωμένο Βασίλειο!

Πράγματι, η ΕΕ δεν επιτρέπει την εισαγωγή κρέατος, προϊόντων κρέατος, γάλακτος ή γαλακτοκομικών προϊόντων από χώρες εκτός της Ένωσης για «προσωπική κατανάλωση».
Με τη Βρετανία να έχει επισήμως αποχωρήσει από την ΕΕ την 1η Ιανουαρίου, οι κανόνες ισχύουν τώρα ακόμα και για άτομα που διασχίζουν τα σύνορα.
Όμως, η αυστηρή στάση του αξιωματικού των συνόρων σχετικά με τους νέους επιβληθέντες κανόνες έχει κριθεί ως «αξιολύπητο nit-picking» από έναν κορυφαίο Brexiteer.

Ο κ. Bridgen, εξέχων Ευρωσκεπτικιστής, πέρασε 22 χρόνια στη βιομηχανία τροφίμων πριν την είσοδό του στο Κοινοβούλιο το 2010.
«Θα είναι έτσι πραγματικά;  Σοβαρά, τώρα, θα βάζουν χέρι στο φαγητό ενός οδηγού φορτηγού που περνά από τελωνεία; Πρέπει να μιλήσουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με το τι είναι πραγματικά πολύ αξιολύπητο. Διαφορετικά, αυτό δεν θα είναι καλό για τα ολλανδικά λιμάνια, οι μεταφορείς θα πάνε απλώς κάπου αλλού. »

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024