Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε με τη Λαμία εκτός έδρας (19:30), με το τρίποντο και την καλή εμφάνιση να αποτελεί μονόδρομο για τους Κιτρινόμαυρους, ώστε να μειώσουν τη διαφορά από Άρη και ΠΑΟΚ και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει τη σημασία του αποψινού ματς, γι’ αυτό και έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή, με τη Λαμία από την πλευρά της να καίγεται για βαθμό ή βαθμούς, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ανδαλουσιανός τεχνικός άφησε εκτός τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία και Μιτάι, καθώς και τους Σιμάνσκι, Βασιλαντωνόπουλο, Χνιντ και Παουλίνιο για λόγους τακτικής, με τους τρεις τελευταίους να είναι υπό αποχώρηση.
Τα πλάνα του για την ενδεκάδα είναι ξεκάθαρα, με τον Αθανασιάδη να παραμένει στο τέρμα, τον Μπακάκη και τον Λόπες στα άκρα της άμυνας και τους Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στόπερ.
Για τη μεσαία γραμμή ο Γαλανόπουλος με τον Σιμόες ή τον Σάκχοφ έχουν προβάδισμα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Κρίστισιτς.
Ο Μάνταλος θα είναι σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα ή Αλμπάνη στα άκρα (ο Λιβάγια λογικά θα είναι ξανά στον πάγκο) και τον Ανσαριφάρντ να έχει τον πρώτο λόγο αντί του Ολιβέιρα για την κορυφή της επίθεσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.