Νέος Κόσμος : Αναφορές για πυροβολισμούς – Κινητοποίηση της αστυνομίας

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 τραυματίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας έχει υποκύψει στα τραύματά του. Μάλιστα, ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση

Συναγερμός έχει σημάνει το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για πυροβολισμούς στον Νέο Κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για πυροβολισμούς στην πλατεία Αγίου Σώστη, κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 τραυματίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας έχει υποκύψει στα τραύματά του, ενώ γίνεται λόγος για ακόμα έναν νεκρό, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται. Ακόμα, ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο είναι άγνωστο αν πρόκειται για έναν από τους δύο ανθρώπους που τελικά έχασε τη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν ότι υπήρξε «βροχή» πυροβολισμών. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν  μέρος στην αιματηρή συμπλοκή.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας για το συμβάν είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στους παλαιστίνιους δημοσιογράφους το παγκόσμιο βραβείο ελευθερίας του Τύπου

Σύμφωνα με την CPJ, τουλάχιστον 97 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι σε μέσα ενημέρωσης έχασαν τη ζωή τους κατά τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, οι 92 από τους οποίους ήταν Παλαιστίνιοι.

Σύνταξη ΙΝ

Σκοτώθηκαν 2 οδηγοί του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στο Σουδάν

Η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού επέστρεφε από περιοχή του Σουδάν όπου είχε πάει «για να αποτιμήσει την ανθρωπιστική κατάσταση κοινοτήτων πληττόμενων από τη βία» όταν μετατράπηκε σε στόχο ενόπλων.

Σύνταξη ΙΝ

Το Ιράν άφησε ελεύθερο το πλήρωμα του MSC Aries

«Ολα τα μέλη του πληρώματος αφέθηκαν ελεύθερα για ανθρωπιστικούς λόγους και μπορούν να επιστρέψουν στις χώρες τους», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν.

Σύνταξη ΙΝ

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 3 drones των Χούθι

Μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Χούθι καταστράφηκαν στην Υεμένη, σύμφωνα με ανακοίνωση των ΗΠΑ, καθώς «ήγειραν άμεση απειλή» για τις δυνάμεις των ΗΠΑ, του διεθνούς συνασπισμού και εμπορικά πλοία.

Σύνταξη ΙΝ

Ομηρος της Χαμάς κηρύχθηκε επίσημα νεκρός από τις αρχές του Ισραήλ

Ο όμηρος της Χαμάς, Ντρορ Ορ, 49 ετών, σκοτώθηκε αυθημερόν, όμως το πτώμα του παραμένει στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κιμπούτς Μπεερί του Ισραήλ.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007