Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MadWalk 2020 : Το brand 5226 της Σήλιας Κριθαριώτη σε συνδυασμό με πολλές επιτυχημένες της δημιουργίες

MadWalk 2020 : Το brand 5226 της Σήλιας Κριθαριώτη σε συνδυασμό με πολλές επιτυχημένες της δημιουργίες

Το συγκεκριμένο brand ξεκίνησε το 2016 από την ίδια και πήρε το όνομά του από την ημερομηνία γέννησης του πατέρα της σχεδιάστριας. Θηλυκά προσιτά, ανεπιτήδευτα κομψά

Τη νέα συλλογή 5226 Stay Home του οίκου Celia Kritharioti, απολαύσαμε στο επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project στο MEGA.

Ο μοναδικός αυτός θεσμός που συνδέει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχτηκε το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες! Παρουσιάστρια ήταν φυσικά η Βίκυ Καγιά, που φορούσε την τέλεια κόκκινη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το brand 5226

Το συγκεκριμένο brand ξεκίνησε το 2016 από την ίδια και πήρε το όνομά του, από την ημερομηνία γέννησης του πατέρα της σχεδιάστριας. Θηλυκά προσιτά, ανεπιτήδευτα κομψά, δείτε τα εδώ.

Η Σήλια Κριθαριώτη, θα μπορούσε να φανταστεί τις δημιουργίες της, στο νέο Gossip Girl, αλλά και φορεμένες από τα πιο «hot» ονόματα, της διεθνούς μουσικής σκηνής, την Billie Eilish και την Ariana Grande.

Το brand με τα πολύχρωμα φούτερ, φάνηκε να αναδεικνύεται κατά τη διάρκεια του MadWalk σε συνδυασμό με live μουσική από τον Αναστάσιο Ράμμο.

Η Σήλια Κριθαριώτη είχε τη χαρά, να ντύσει όλες τις σταρ που ονειρευόταν με δικές της δημιουργίες, από τη Nicole Kidman και την Kim Kardashian, μέχρι την Katy Perry και τη Jennifer Lopez.

Σχεδιάζει για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται μοναδική. Η δουλειά της αποδίδεται μέσα από το τρίπτυχο «χειροποίητη δουλειά, φινέτσα, θηλυκότητα».

Η ίδια θεωρεί την επιτομή της καριέρας της, τις επιδείξεις της στο Παρίσι, στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, υψηλής ραπτικής. Οι επιτυχίες της είναι προφανείς και προσφέρει πάντοτε ποιότητα, στυλ και άποψη σε αυτό που κάνει.

Μεγάλη έκπληξη ήταν…

Μα φυσικά η Ελένη Φουρέιρα η οποία φυσικά έκανε μια τέλεια εμφάνιση καθώς φορούσε άλλη μια εκπληκτική στυλιστική επιλογή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024