Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο «ψευτογιατρός» για τον θάνατο 12 ασθενών

Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο «ψευτογιατρός» για τον θάνατο 12 ασθενών

Τετ α τετ με τον ανακριτή θα βρεθεί αύριο ο ψευτογιατρός, ο οποίος με την δράση του κατηγορείται ότι οδήγησε στο θάνατο 12 ασθενείς- θύματά του.

Το κατώφλι του ανακριτή περνά και πάλι το πρωί της Δευτέρας ο 47χρόνος,επονομαζόμενος, ψευτογιατρός προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Αθηνών.

Ο 47χρόνος μετά από προθεσμία που είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο για να προετοιμάσει την απολογία, θα βρεθεί αύριο τετ-α-τετ με τον ανακριτή. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητήσει κι άλλο χρόνο καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που ακολούθησαν τις οδηγίες του και έχασαν τη ζωή τους.

Ο βασικός κατηγορούμενος κατηγορείται πλέον για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος. Εις βάρος του απειλούνται ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα προσκαίρου καθείρξεως μέχρι δεκαπέντε ετών.

Στη λίστα των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχουν προστεθεί δεκαπέντε ακόμα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για συνέργεια στις πράξεις του 47χρόνου.

Μεταξύ αυτών και ενας πρώην υπουργός ο οποίος αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση και ζήτησε την απεμπλοκή του από τον ανακριτή.

Όλοι έχουν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024