Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατ τρικ του Νεσιρί και μεγάλη νίκη της Σεβίλλης (3-2)

Χατ τρικ του Νεσιρί και μεγάλη νίκη της Σεβίλλης (3-2)

Σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερα γκολ στα πρώτα 14 λεπτά της αναμέτρησης, η Σεβίλλη κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Σοσιεδάδ χάρη στον Γιουσέφ Εν-Νεσιρί που έκανε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της καριέρας του, σκοράροντας και τα τρία γκολ των Ανδαλουσιανών!

Σ’ ένα εντυπωσιακό και χορταστικό παιχνίδι, η Σεβίλλη νίκησε με 3-2 την Σοσιεδάδ, με τον Γιουσέφ Εν-Νεσιρί να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και να πετυχαίνει χατ τρικ απέναντι στους Βάσκους, που βλέπουν το όνειρο της Ευρώπης να απομακρύνεται…

Δεκατέσσερα λεπτά «παράνοιας»!

Απίθανο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς μπήκαν τέσσερα γκολ στα πρώτα 14 λεπτά της αναμέτρησης! Ο Γιουσέφ Εν-Νεσιρί κατάφερε να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Λοπετέγκι!

Η χαρά της Σεβίλλης κράτησε για μόλις λίγα δευτερόλεπτα, καθώς στην επόμενη φάση ο Ντιέγκο Κάρλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας άμεσα στο 5ο λεπτό για τη Σοσιεδάδ.

Η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω και τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν πραγματικά απολαυστικά. Η Σεβίλλη πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Μαροκινό επιθετικό να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να γράφει το 2-1 στο 7ο λεπτό!

Η Σοσιεδάδ ωστόσο απάντησε και πάλι άμεσα, με τον Ισάκ να εκμεταλλεύεται την τραγική αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και να ισοφαρίζει εκ νέου για τους Βάσκους!

Χατ τρικ για τον Εν-Νεσίρι και ξανά προβάδισμα η Σεβίλλη!

Ούτε ένα λεπτό δεν χρειάστηκε στη Σεβίλλη για να πάρει για τρίτη φορά κεφάλι στο σκορ! Ο Εν-Νεσιρί ήταν για ακόμη μία φορά εύστοχος και μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο χατ τρικ και να γράψει το 3-2 για τους Ανδαλουσιανούς!

Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και άρχισαν να πιέζουν τη Σεβίλλη, χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες, με τον Κουντέ να σώζει την ομάδα του Λοπετέγκι με μία απομάκρυνση πάνω στη γραμμή!

Η Σεβίλλη κράτησε το 3-2 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα παίρνοντας ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» με το οποίο έφτασε τους 30 βαθμούς και στην 6η θέση από τη σημερινή αντίπαλο της, η οποία έχει ωστόσο τρία παιχνίδια περισσότερα!

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024