Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέλνει την Ίντερ στα δικαστήρια ο μάνατζερ του Έρικσεν

Στέλνει την Ίντερ στα δικαστήρια ο μάνατζερ του Έρικσεν

Διατεθειμένος να στείλει την Ίντερ στα δικαστήρια για μία απλήρωτη προμήθεια που δεν έλαβε από τη μεταγραφή του Έρικσεν, φέρεται να είναι ο μάνατζερ του Δανού.

Οι σχέσεις του Κρίστιαν Ερικσεν και των διοικούντων την Ιντερ, παραμένουν τεταμένες και δεν… προβλέπεται να εξομαλυνθούν μετά την απόφαση που έλαβε ο μάνατζερ του έμπειρου μέσου.

Ο 28χρονος άσος, δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην 11αδα των «νερατζούρι» και κατά συνέπεια να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα βασικά σχέδια του Αντόνιο Κόντε.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του είναι… πανάκριβο, δεδομένου ότι οι ετήσιες απολαβές του είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που οδηγεί την διοίκηση της Ιντερ στην επιλογή να τον παραχωρήσει, προκειμένου να απαλλαγεί από ένα κόστος χωρίς ουσιαστικό όφελος.

Το τελευταίο διάστημα, αναπτύσσεται μία φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει να πάρει τον διεθνή Δανό στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο ανδρών από την κοινή θητεία τους στην Τότεναμ.

Παρ΄ όλα αυτά, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει σήμερα (9/1) ότι ο μάνατζερ του Ερικσεν, Μαρτίνους Σουτς θα διεκδικήσει -μέσω της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής (CONI)- από τον σύλλογο του Μιλάνου, ένα ποσό της τάξης των 7.566.797 ευρώ, καθώς ισχυρίζεται πως εκκρεμεί η καταβολή της προμήθειας του.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024