Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, πολύ καλοί Ρέαμπτσιουκ και Ντρέγκερ»

Μαρτίνς : «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, πολύ καλοί Ρέαμπτσιουκ και Ντρέγκερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από το τρίποντο, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε Ρέαμπτσιουκ και Ντρέγκερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς με τον Παναιτωλικό και τη νίκη με 2-1 αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Ακόμη ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα είναι τελείως διαφορετικό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, λέγοντας πως ήταν πολύ καλός, αλλά και στον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, από τον οποίο και έμεινε ικανοποιημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ο Παναιτωλικός έδειχνε πόσο καλός είναι. Έχει πετύχει δύο νίκες, άρα έπρεπε να παίξουμε σοβαρά. Εμείς δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι, μας έλειπε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι και ο Παναιτωλικός με την αξία του εκμεταλλεύτηκε τα αδύνατα σημεία μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Η ομάδα μας είχε σήμερα τη συναίσθηση πως οι βαθμοί που κερδίζουμε εδώ ή στην Τούμπα είναι το ίδιο. Σήμερα ξεκινήσαμε άσχημα το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε και πολλά λάθη δεν παίζαμε όπως έχουμε συνηθίσει».

Για τους Ντρέγκερ και Ρέαμπτσιουκ: «Για πρώτο παιχνίδι ο Ρέαμπτσιουκ ήταν πάρα πολύ καλός, ο Ντρέγκερ είχε πολύ καιρό να παίξει, αλλά έπαιξε καλά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και για τον Όλεγκ».

Για το αποτέλεσμα και την εικόνα των παικτών: «Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024