Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έσπασε» την... κατάρα η Σάλκε - Νίκησε μετά από ένα χρόνο!

«Έσπασε» την… κατάρα η Σάλκε – Νίκησε μετά από ένα χρόνο!

Λίγες μόλις μέρες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο ακριβώς (17 Ιανουαρίου) χωρίς νίκη στην Bundesliga κι ένα ματς πριν ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της Ταζμάνια, η Σάλκε διέλυσε με 4-0 τη Χοφενχάιμ και έβαλε τέλος σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας της. Ισοπαλίες για Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2020 η Σάλκε νίκησε με 2-0 την Γκλάντμπαχ κι έκτοτε βίωσε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας της.

Ακολούθησαν 30 ματς για την Bundesliga χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης κι αν δεν νικούσε σήμερα την Χοφενχάιμ θα ισοφάριζε το χειρότερο ρεκόρ στο γερμανικό ποδόσφαιρο, με τα 31 ματς χωρίς νίκη, της άσημης Ταζμάνια από το 1966.

Τελικά και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χόουπ που πέτυχε χατ-τρικ, οι «Βασιλικοί Μπλε» διέλυσαν με 4-0 την Χοφενχάιμ στην «Βέλτινς Αρένα» το απόγευμα του Σαββάτου και αποτίναξαν με εντυπωσιακό τρόπο την… κατάρα ενός χρόνου παρά οκτώ ημερών που τους ακολουθούσε.

Χάρη σε αυτή τη νίκη μάλιστα, ξεκόλλησαν για πρώτη φορά φέτος από τον πάτο της βαθμολογίας, αφήνοντας έναν πόντο πίσω την Μάντζ. Ισοπαλίες για Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ κόντρα σε Βέρντερ Βρέμης και Ουνιόν αντίστοιχα.

Ο 19χρονος Χόουπ ήταν ο άνθρωπος που «καθάρισε» για τη Σάλκε πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο μικρός βρήκε δίχτυα τρεις φορές σε 21 λεπτά (42′, 57′, 63′) με τον Χαρίτ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Γκέλα για Λεβερκούζεν, άντεξε η Βόλφσμπουργκ

H Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με την Βέρντερ Βρέμης με τον Τοπράκ να κάνει το 0-1 στο 52′ και τον Σικ να ισοφαρίζει στο 70′. Παρά την γκέλα, η Μπάγερ συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ουνιόν και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο Βερολίνο και εντός εξάδας παράλληλα έχοντας από 25 πόντους. Ο Στέφεν έκανε το 0-1 στο 10′ με τον Μπέκερ να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 29′ . Ο Άντριτς έκανε το 2-1 στο 52′ αλλά ο Βέγκχορστ ισοφάρισε σε 2-2 στο 66′ παρά το ότι η ομάδα του έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άρνολτ.

Στα άλλα ματς, η Φράιμπουργκ ήταν εντυπωσιακή και διέλυσε με 5-0 την Κολωνία ενώ η  Άιντραχτ Φρακφούρτης επικράτησε με 2-0 στην έδρα της ουραγού πλέον, Μάιντζ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024