Σάρα Τζέσικα Πάρκερ : Μέσα στην έπαυλη που πώλησε για 15 εκατ. στην Νέα Υόρκη
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ πώλησαν το αρχοντικό τους στο West Village της Νέας Υόρκης για 15 εκατομμύρια δολάρια.
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ πώλησαν το αρχοντικό τους στο West Village της Νέας Υόρκης για 15 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο ακινήτων PropertyShark, το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι για 2,995 εκατομμύρια δολάρια το 2000. Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Charles Street, όχι μακριά από την πολυκατοικία που χρησιμοποιούσε ως κατοικία η Κάρι Μπράντσο, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Πάρκερ στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City».
Το σπίτι κατασκευάστηκε γύρω στο 1905 και έχει μια βάση από καφέ πέτρες.
Το 2016, το ζευγάρι απέκτησε ακόμα δύο σπίτια στην κοντινή West 11th Street έναντι 34,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έγινε γνωστός καθώς η αγορά έγινε μέσω εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού της
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442