Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 823,24 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,39%
Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές αναμένουν ότι μετά την πλήρη επικράτηση των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ θα υπάρξει νέο οικονομικό πακέτο στήριξης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 823,24 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,39%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,54 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,36%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,28%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (+2,47%), της Σαράντης (+2,20%), της Τιτάν (+1,93%), των ΕΛΠΕ (+1,51%) και της ΕΧΑΕ (+1,49%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΛΠ (-1,32%), της Μυτιληναίος (-0,64%) και της Lamda Development (-0,55%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Πετρελαίου (+1,98%) και των Ταξιδιών (+1,54%), ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,56%) και της Τεχνολογίας (-0,46%).
Ανοδικά κινούνται 45 μετοχές, 11 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:MIG +8,67% και Ιντερτέκ +8,36%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές:Q&R -4,58% και Εβροφάρμα -3,47%.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τα παιδιά και τα social media για να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα της ΝΔ
- Πάσχα: Από τη Σαρακοστή στη Λαμπρή – Έθιμα και συμβολισμοί της ελληνικής παράδοσης
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- Καταστήματα: Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά σήμερα Μ. Πέμπτη – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442