Το περιστατικό συνέβη στη Γερμανία και σε αυτό ενεπλάκη με δική του υπαιτιότητα ένας διάσημος γερμανός influencer, ο Navid Alpha.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που πλέον έχει συλλάβει τον Alpha ο δράστης οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στην autobahn την προσωπική του Lamborghini Aventador S και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά με τις μπαριέρες και στη συνέχεια με άλλο αυτοκίνητο. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός τραβούσε story…

Aμέσως μετά τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα ο οδηγός του άλλου οχήματος να χάσει τη ζωή του σε αντίθεση με τον Alpha ο οποίος στάθηκε τυχερός και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο του ατυχήματος ελαφρά τραυματισμένος.

Η αστυνομία συνέλαβε το δράστη ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες καθώς η έρευνα που έχει γίνει έχει αποκαλύψει video στο οποίο φαίνεται η πράσινη Aventador S του κάνει κόντρες με μια άσπρη Aventador Roadster και μια Porsche 911 GT3.

O 26χρονος influencer είχε κατά καιρούς ποστάρει διάφορα video με την Lamborghini Aventador στα οποία φαινόταν ξεκάθαρα η απερισκεπτη οδηγήση του καθώς έδειχνε το κοντέρ να φθάνει τα 200 χλμ./ώρα και αυτόν να οδηγεί με ένα χέρι και με το άλλο να τραβά το video.

Βίντεο