Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Alfa Romeo Tonale δίνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο

Η Alfa Romeo Tonale δίνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο

Λευκός καπνός για το νέο SUV της ιταλικής φίρμας το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα διατεθεί στην Ευρώπη από το φθινόπωρο του 2021.

Μετά τη Stelvio, η Alfa Romeo ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα παγιώνοντας την παρουσία των SUV στην γκάμα της και ευελπιστώντας ότι η Tonale να φέρει σε δύσκολη θέση το γερμανικό ανταγωνισμό.

Με δεδομένο το βάρος των προσδοκιών, η Tonale δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον χρόνο της, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και αποφεύγοντας τα «λάθη» της Stelvio για την οποία όπως είχε παραδεχτεί ο αείμνηστος Sergio Marchionne το marketing υπήρξε ελλειμματικό.

Κάπως έτσι η Tonale η οποία παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο πριν δύο χρόνια θα έρθει τελικά το φθινόπωρο του 2021, όντας ήδη διαθέσιμη από το Νοέμβριο σε μια περιορισμένη και  υπερεξοπλισμένη έκδοση Launch Edition η οποία θα αναλάβει τις συστάσεις.

Σε ό,τι αφορά την ευρεία διάθεσή της, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2022. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις συστάσεις το τελικό προϊόν θα μείνει πιστό στη σχεδιαστική γραμμή του concept, διαφοροποιώντας μόνο ελάχιστα στοιχεία όπως τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα και οι φυσικά οι εξωτερικοί καθρέφτες.

Ακόμα σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι η Tonale αναμένεται να επωφεληθεί και από υβριδική τεχνολογία υιοθετώντας αντίστοιχα σύνολα με το ομογάλακτo Jeep Renegade. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και plug-in υβριδική έκδοση ενώ, αντιθέτως αμφίβολη θεωρείται η Quadrifoglio.

Επίσης, όπως είναι ήδη γνωστό η Alfa Romeo δεν πρόκειται να μείνει στην Tonale προετοιμάζοντας ήδη το επόμενο περιπετειώδες μοντέλο της. Θα πρόκειται για ένα subcompact crossover το οποίο θα είναι συγγενές τεχνολογικά με τη νέα γενιά των Jeep Renegade και Fiat 500X και το οποίο φημολογείται ότι θα ονομάζεται Brennero.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024