Ο Ολυμπιακός πέρασε (4-0) εύκολα και από την Τρίπολη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εμφανίζεται απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των «ερυθρολεύκων», αλλά και στην αξιοποίηση των στημένων φάσεων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας στην κάμερα της NOVA:
«Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και σήμερα καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε και χαιρόμαστε για αυτό».
Για τον το πως έπαιξε ο Ολυμπιακός και για τον Αστέρα:«Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε πόσο καλοί ήμασταν, εμείς προσαρμοστήκαμε και αν και σε κάποια σημεία μας έλειπε η ένταση με τον Μασούρα να παίζει δεύτερος επιθετικός μας έδωσε πνοή. Εμείς έχουμε δουλέψει και καταφέραμε να βγάζουμε αντίδραση σε κάθε κατάσταση.
Ο Αστέρας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που κρατάει μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει, ωστόσο σήμερα τους κάναμε να παίξουν άμυνα και πήραμε τον έλεγχο με την πολύ καλή ποιότητα που έχουμε».
Για τα προβλήματα στην ομάδα με τον κορωνοϊό:«Όλοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που πέρασαν αλλά έχουμε δείξει πως έχουμε ξεπεράσει τον covid και θα μάθουμε πλέον να ζούμε με αυτό».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου εγκαινίασε σειρά βίντεο με τίτλο «Δόξα, Αποτυχίες και Νοοτροπία Μαχητή» και ξεκίνησε με τον Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Μανώλη Καραλή.
Τι δείχνει η έρευνα του «Sportico» για τους αθλητές που έβγαλαν και συνεχίζουν χρήματα με το τσουβάλι, μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ των billionaires. Και η ξεχωριστή ιστορία του Φλαμινί, που είναι εκτός top 15.