Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώτσηρας : Στόχος να πραγματώσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο για επιτάχυνση της Δικαιοσύνης

Κώτσηρας : Στόχος να πραγματώσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο για επιτάχυνση της Δικαιοσύνης

«Έχει γίνει ήδη τεράστια προσπάθεια από το υπουργείο δικαιοσύνης το τελευταίο διάστημα ώστε να υπάρξει το περιβάλλον εκείνο που θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει η επιτάχυνση της δικαιοσύνης», είπε ο κ. Κώτσηρας.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο νέος υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας για τις νέες του αρμοδιότητες στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κώτσηρας ορίστηκε από τον πρωθυπουργό ως ο αρμόδιος υφυπουργός για θέματα διεθνούς συνεργασίας και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Κώτσηρα, η υποδοχή του από τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, ήταν θερμή. Όπως είπε, «ξεκινάμε δουλειά για να πραγματώσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο που έχει ήδη ξεκινήσει».

«Έχει γίνει ήδη τεράστια προσπάθεια από το υπουργείο δικαιοσύνης το τελευταίο διάστημα ώστε να υπάρξει το περιβάλλον εκείνο που θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει η επιτάχυνση της δικαιοσύνης», πρόσθεσε και υποσχέθηκε ότι οι ιδέες θα είναι πολλές, καινοτόμες και σύγχρονες.

Μίλησε ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στη δυτική Αττική λόγω πανδημίας και επεσήμανε τη δυσκολία της συγκυρίας για τους κατοίκους της περιοχής, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και την ανησυχία των κατοίκων, αλλά θα βγούμε από την κρίση δυνατοί και υγιείς».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024