Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της ΕΜΑΚ Κρήτης, με τη συνδρομή και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου για δύο άτομα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησαν για πεζοπορία στη λεγόμενη Στράτα του Ψηλορείτη ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα.
Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ένας φέρεται να είναι τραυματισμένος κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού , ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται ο δεύτερος .
Άμεσα ξεκίνησαν οι προσπάθειες προκειμένου να φτάσουν οι διασώστες στον τραυματία, αλλά και να εντοπιστεί το δεύτερο άτομο. Η επιχείρηση γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω του παγετού που υπάρχει στην περιοχή, όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ένας φέρεται να είναι τραυματισμένος κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού , ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται ο δεύτερος όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω του παγετού που υπάρχει στην περιοχή, όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων