
NBA : Triple-double ο Ντόντσιτς για τους Μάβερικς – Νίκες για Σέλτικς και Γουόριορς
Οι Μάβερικς νίκησαν τους Ρόκετς με τον Ντόντσιτς να κάνει triple-double, ενώ Σέλτικς και Γουόριορς νίκησαν Ράπτορς και Κινγκς αντίστοιχα
Οι Μάβερικς νίκησαν τους Ρόκετς εύκολα με 113-100 με τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει μια μεγαλειώδη εμφάνιση.
Ο σλοβένος γκαρντ ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 33 πόντους, 16 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε μια σπουδαία βραδιά.
Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τιμ Χάρνταγουεϊ με 30 πόντους με 8/10 τρίποντα, σε μια βραδιά όπου συνολικά το Ντάλας είχε 16/39 τρίποντα.
Για τους Ρόκετς ο Κρίστιαν Γουντ είχε 23 πόντους και ο Έρικ Γκόρντον 20 πόντους, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 21 πόντους (αλλά με 5/17 σουτ) και 10 ασίστ, με το Χιούστον να ολοκληρώνει τον αγώνα με μόλις 11/40 τρίποντα.
Στο Τορόντο ήταν σε τρομερή κατάσταση ο Τέιτουμ, που σταμάτησε στους 40 πόντους κόντρα στους Ράπτορς, οδηγώντας τους Σέλτικς στην εκτός έδρας νίκη με 126-114.
Ο ρούκι Πέιτον Πρίτσαρντ με 23 πόντους ήταν ο συνοδοιπόρος του Τέιτουμ για τους Σέλτικς, με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσθέτει 19 πόντους.
Για τους Ράπτορς, που πλέον με ρεκόρ 1-5 μπορούν και επίσημα να ανησυχούν, ο Φρεντ ΒανΒλίτ είχε 35 πόντους, ο Πασκάλ Σιάκαμ 22 πόντους και ο Κάιλ Λάουρι 18 πόντους.
Στο Γκόλντεν Στέιτ, με τον Στεφ Κάρι να παραμένει «καυτός» και να σημειώνει 30 πόντους, οι Γουόριορς έκαναν πλάκα κόντρα στους Κινγκς, παίρνοντας την νίκη με 137-106.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ρόκετς – Μάβερικς 100-113

Ράπτορς – Σέλτικς 114-126

Γουόριορς – Κινγκς 137-106

- Στην παγωμένη Εδέμ της Celia Kritharioti η αθωότητα κι ο πειρασμός συνυπάρχουν
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ



