Μεγάλη νίκη των Νικς μέσα στην Ιντιάνα με 106-102 με τον Αρ Τζέι Μπάρετ να πετυχαίνει 25 πόντους όντας ο κορυφαίος του αγώνα. Νίκες για Ρόκετς, Πέλικανς και Καβαλίερς.
Ιντιάνα Πέισερς – Νιου Γιουόρκ Νικς 102-106
Σπουδαίο ματς έγινε στην Ιντιάνα, με τους Νικς να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στο φινάλε με 106-102 και να φτάνουν το ρεκόρ τους στο 3-3. Ένα ξέσπασμα στο φινάλε του αγώνα καιένα σερία 11-0 έφεραν τους Νικς από το 93-96 στο 104-96 και τελικά τους χάρισαν τη νίκη με 106-102.
Κορυφαίος ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 25 πόντους, 19 είχε ο Πέιτον και 16 ο Ρόμπινσον. Για τους Πέισερς, ο Μάλκολμ Μπρόγκντον είχε 33 πόντους, ο Μάιλς Τέρνερ 17 πόντους και ο Βίκτορ Ολαντίπο 16 πόντους (αλλά 3/16 σουτ).
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-26, 51-50, 82-82, 102-106
Πέλικανς – Ράπτορς 120-116
Προβλημάτισαν, δυσκολεύτηκαν, λίγο έλειψε να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι, αλλά τελικά οι Πέλικανς κατάφεραν να επικρατήσουν με 120-116 των Ράπτορς.
Ο Μπράντον Ίνγκραμ με 31 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ζάιον Γουίλιαμσον να προσθέτει 21 πόντους και τον Μπλέντσο 19 πόντους και 10 ασίστ.
Για τους Ράπτορς, ο Φρεντ ΒανΒλίτ είχε 27 πόντους, ο Κρις Μπουσέρ 24 πόντους και ο Οτζί Ανουνόμπι 17 πόντους.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-26, 55-60, 87-82, 120-116
Ρόκετς – Κινγκς 102-94
Μπορεί να απουσίασε ο Τζέιμς Χάρντεν, λόγω ενός διαστρέματος, αλλά οι Ρόκετς κατάφεραν να επικρατήσουν με 102-94 των Κινγκς έχοντας ως κορυφαίο τον Τζον Γουόλ που σημείωσε 28 πόντους.
21 είχε ο Γκόρντον και ο Γουντ πρόσθεσε άλλους 20 με 15 ριμπάουντ.
Για τους Κινγκς, ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 23 πόντους, ο Χάρισον Μπαρνς 19 πόντους και ο Μπάντι Χιλντ 17 πόντους.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 36-36, 64-64, 83-81, 102-94
Χοκς – Καβαλίερς 91-96
Μεγάλη νίκη για το Κλίβελαντ που κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση (βρέθηκε στο -12) και να επικρατήσει με 96-91 στην Ατλάντα.
Ο Κόλιν Σέξτον με 27 πόντους ήταν ο ηγέτης των νικητών, με τον Τζαβέιλ ΜακΓκί να προσθέτει 14 πόντους και τον Αντρέ Ντράμοντ 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Για τους Χοκς, ο ΝτιΆντρε Χάντερ είχε 17 πόντους, ο Κλιντ Καπέλα 16 πόντους και 16 ριμπάουντ και ο Τρε Γιανγκ 16 πόντους αλλά με 6/16 σουτ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.