Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Η Βέφα Αλεξιάδου μας... προσκαλεί σε γεύμα με 185 πεντανόστιμες συνταγές

Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Η Βέφα Αλεξιάδου μας… προσκαλεί σε γεύμα με 185 πεντανόστιμες συνταγές

Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 185 πεντανόστιμες συνταγές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!

Το Σάββατο με τα «ΝΕΑ»:

Πρόσκληση σε γεύμα από τη Βέφα Αλεξιάδου

Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 185 πεντανόστιμες συνταγές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!

20 εξαιρετικά μενού που θα σας δώσουν ιδέες, για να ετοιμάσετε από το πιο απλό φιλικό γεύμα ως το πιο επίσημο και εντυπωσιακό!

Υπέροχες γευστικές δημιουργίες, από τη Βέφα, που θα λατρέψετε!

Ενα από τα πιο αγαπημένα βιβλία της ελληνίδας νοικοκυράς, από τη Βέφα Αλεξιάδου, την Πρώτη Κυρία της Ελληνικής Μαγειρικής. Σ’ αυτό το βιβλίο η συγγραφέας μεταμορφώνει πιο απλά υλικά σε υπέροχες γευστικές δημιουργίες. Ολες οι συνταγές από την προετοιμασία τους μέχρι την εκτέλεση τους, έχουν δοκιμαστεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες της σημερινής νοικοκυράς ακόμη και της πιο άπειρης. Τα μενού συνοδεύονται από χρήσιμες συμβουλές, για να οργανώσετε το χρόνο σας, για τα υλικά και τα σκεύη που θα χρειαστείτε και για το πως θα διατηρήσετε τα φαγητά που θα ετοιμάσετε αρκετό καιρό πριν. Θα βρείτε ακόμη οδηγίες θερμοκρασιών φούρνου και ισοδυναμίες διαφόρων μέτρων και σταθμών για τις συνταγές.

Οι συνταγές στο βιβλίο αυτό είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας, υπολογισμένες και προγραμματισμένες να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε γρήγορα και οικονομικά, διαλεγμένες και εικονογραφημένες για να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε νόστιμα, ευπαρουσίαστα και υγιεινά φαγητά.

Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024