Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ, ο Αστέρας δεν αξιοποίησε την αδυναμία του αντιπάλου του και οι δύο ομάδες έμειναν στο «μηδέν»

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε ο Παναθηναϊκός τον δεύτερο γύρο της Superleague, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» έδειξαν ανέτοιμοι για το παιχνίδι και σε συνδυασμό με τις απουσίες τους, δεν δικαιούνταν τη νίκη.

Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός έχει ελαφρυντικά. Ο «άξονας» του έλειπε (Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο) και οι αντικαταστάτες υστερούν σε ποιότητα. Για αυτό ο Αστέρας είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κράτησε τους παίκτες του Μπόλονι μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναθηναϊκός απείλησε μόνο σε τρεις περιπτώσεις. Στο πρώτο ημίχρονο με μία κεφαλιά του Πούγγουρα σε στατική φάση και ένα πλασέ του Χατζηγιοβάνη και στο δεύτερο ημίχρονο με ένα τετ-α-τετ του Μακέντα, στο οποίο ο Ιταλός έχασε το κοντρόλ.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος, αναλώθηκε σε ατομικές προσπάθειες και χωρίς δημιουργία. Οι πιο ποιοτικοί της ενδεκάδας, Καρλίτος, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης στις περισσότερες ενέργειες τους δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Παπαδόπουλο.

Από την άλλη, ο Αστέρας αμύνθηκε άνετα και το ανασταλτικό σχέδιο του Ράσταβατς απέδωσε. Ωστόσο, επιθετικά είχε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «διπλό» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και δεν την εκμεταλλεύτηκε. Διότι για την εξάδα, τέτοια αποτελέσματα δίνουν το κάτι παραπάνω στη βαθμολογία.

Σαφώς, ένας βαθμός στην Αθήνα δεν είναι μικρό πράγμα. Αλλά οι συνθήκες ήταν ιδεατές για το κάτι παραπάνω. Ειδικά με τις ευκαιρίες που έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες με τον Ριέρα, τον Κρέσπι και τον Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος (76′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (82′ Αθανασακόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (90′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (63′ Καπίγια), Ριέρα (63′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (87′ Τιλίκα), Μπαράλες.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024