Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0
Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ, ο Αστέρας δεν αξιοποίησε την αδυναμία του αντιπάλου του και οι δύο ομάδες έμειναν στο «μηδέν»
Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε ο Παναθηναϊκός τον δεύτερο γύρο της Superleague, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» έδειξαν ανέτοιμοι για το παιχνίδι και σε συνδυασμό με τις απουσίες τους, δεν δικαιούνταν τη νίκη.
Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός έχει ελαφρυντικά. Ο «άξονας» του έλειπε (Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο) και οι αντικαταστάτες υστερούν σε ποιότητα. Για αυτό ο Αστέρας είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κράτησε τους παίκτες του Μπόλονι μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναθηναϊκός απείλησε μόνο σε τρεις περιπτώσεις. Στο πρώτο ημίχρονο με μία κεφαλιά του Πούγγουρα σε στατική φάση και ένα πλασέ του Χατζηγιοβάνη και στο δεύτερο ημίχρονο με ένα τετ-α-τετ του Μακέντα, στο οποίο ο Ιταλός έχασε το κοντρόλ.
Στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος, αναλώθηκε σε ατομικές προσπάθειες και χωρίς δημιουργία. Οι πιο ποιοτικοί της ενδεκάδας, Καρλίτος, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης στις περισσότερες ενέργειες τους δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Παπαδόπουλο.
Από την άλλη, ο Αστέρας αμύνθηκε άνετα και το ανασταλτικό σχέδιο του Ράσταβατς απέδωσε. Ωστόσο, επιθετικά είχε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «διπλό» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και δεν την εκμεταλλεύτηκε. Διότι για την εξάδα, τέτοια αποτελέσματα δίνουν το κάτι παραπάνω στη βαθμολογία.
Σαφώς, ένας βαθμός στην Αθήνα δεν είναι μικρό πράγμα. Αλλά οι συνθήκες ήταν ιδεατές για το κάτι παραπάνω. Ειδικά με τις ευκαιρίες που έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες με τον Ριέρα, τον Κρέσπι και τον Μπαράλες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος (76′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (82′ Αθανασακόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (90′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (63′ Καπίγια), Ριέρα (63′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (87′ Τιλίκα), Μπαράλες.
- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Ο …χρησμός του Γουίλι Ερνανγκόμεθ για το μέλλον με συμπαίκτη του αδερφό του Χουάντσο
- «Βροχή» τα ρεκόρ στο Μουντιάλ: Τι πέτυχαν Μπαλογκάν, Τζέκο, Βέλγιο και Βορειοαμερικάνοι (pics)
- Με «Kalimera» ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Με αυτές τις ομάδες συζητά ο Τζι Τζέι Σορτς
- Τενίστας είχε… πρόγραμμα: Zήτησε τάιμ άουτ για να φάει και μετά παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές (vid)
- Εθνική μπάσκετ: Στη Ρουμανία για τη νίκη-πρόκριση
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442