Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1

Ένα τρίλεπτο στα τελευταία λεπτά του ματς κόντρα στον ΟΦΗ ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό που έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 2-1 των Κρητικών και πήρε βαθμολογική ανάσα. Έχασε πέναλτι ο Μάζουρεκ στο 0-1, αποβλήθηκε ο Νέιρα στις καθυστερήσεις

Με ματς θρίλερ μπήκε το 2021 στο Αγρίνιο αφού ο Παναιτωλικός αν και έχανε μέχρι το 83ο λεπτό του παιχνιδιού με 0-1 από τον ΟΦΗ, τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε ένα τρίλεπτο-φωτιά. Το παιχνίδι είχε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς μετά το 0-0 του πρώτου 45λέπτου ακολούθησαν τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους και μια αποβολή στο φινάλε για την ομάδα της Κρήτης.

Στο πρώτο ημίχρονο και υπό καταρρακτώδη βροχή ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο και κατάφερε να φτάσει με μεγαλύτερες αξιώσεις στην εστία των αντιπάλων. Κοροβέσης και Σαρδινέρο είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τον ΟΦΗ αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 55′ κι ύστερα από ασίστ του Στάρτζεον ο Στάικος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον Αριγίμπι. Ο Μάζουρεκ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Σωτηρίου τον νίκησε κρατώντας το μηδέν.

Για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς και να έρθουν όλα τούμπα. Αρχικά, στο 83′ ο Μανθάτης που έκανε ντεμπούτο με τους Αγρινιώτες σκόραρε με μια απίθανη σέντρα-σουτ και τρία λεπτά μετά ήρθε και η ανατροπή με τον Λιάβα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νέιρα για τον ΟΦΗ που είδε μέσα σε λίγα λεπτά να στραβώνει εντελώς το ματς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μεδίνα(78′ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόοπυλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ(71′ Μανθάτης), Αριγίμπι(86′ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος(71′ Ματσόλα)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος(90+2′ Τσιλιανίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης(68′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος(90+2′ Γκαργκαλατζίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024