Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Celebrities vs Covid-19: Πανικός στα Μπαρμπέιντος

Celebrities vs Covid-19: Πανικός στα Μπαρμπέιντος

Η Βρετανίδια Zara Holland και ο καλός της επιχείρησαν να διαφύγουν παράνομα από το νησί και έγιναν ρόμπα

Ίσως οι διάσημοι και οι αστέρες ανά τον κόσμο να αισθάνονται πραγματικά ανώτεροι και αλλιώτικοι από τον γενικό πληθυσμό, τελικά. Αυτό θα μπορούσε να αιτιολογήσει (επουδενί να δικαιολογήσει!) την μη συμμόρφωσή τους στους κανονισμούς της κυκλοφορίας, μετακίνησης και τήρησης αποστάσεων που επιβάλλουν οι αρχές και η κοινή λογική και αίσθηση δικαίου.

Ας βγούμε λίγο έξω από τα εγχώρια και ας δούμε τι συνέβη με την ξανθιά καλλονή του βρετανικού «Love Island» τις προάλλες, Zara Holland. Είχε πεταχτεί μέχρι τα Μπαρμπέιντος με τον σύντροφό της, όμως όταν ετοιμάστηκαν να επιστρέψουν πίσω στα πάτρια, αγγλικά εδάφη εκείνος βγήκε θετικός στο τεστ για τον κοροναϊό!

Η Μις Βρετανία 2015 και το αγόρι της, Elliot Love, κρατήθηκαν φυσικά στην χώρα, επιστρέφοντας υπό επιτήρηση στο ξενοδοχείο τους. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ήθελαν να το σκάσουν για την Αγγλία, έχοντας ήδη εις γνώση τους το ότι ο Elliot κόλλησε.

Τέλος πάντων, αυτοί με το που πάτησαν στο νησί την ξέραν την δουλειά. Κατά την άφιξή τους έγινε το τεστ και αφού βγήκαν ο σύντροφος της ξανθιάς σταρ διαγνώστηκε θετικός. Τους δόθηκαν κόκκινα βραχιολάκια και το σχέδιο ήταν απλό:  καραντίνα σε μια στρατιωτική βάση που χρησιμοποιείται τώρα για την απομόνωση θετικών σε COVID ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησαν να διαφύγουν κόβοντας τα βραχιολάκια τους, κάλεσαν ένα ταξί και το κατέβασαν στο αεροδρόμιο. Κάποιος προφανώς βρήκε τα βραχιολάκια και κατάλαβε τι πήγε στραβά, ενώ κάλεσε και την αστυνομία.  Το ζευγάρι επιτέθηκε στην ασφάλεια του αεροδρομίου και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται αυτήν την στιγμή και οι δύο στην πτέρυγα COVID σε τοπικό νοσοκομείο.

Θα μπορούσαν και οι δύο να αντιμετωπίσουν ποινικές κατηγορίες εάν πράγματι επιχείρησαν κατ’ αυτόν τον ανεύθυνο τρόπο να βάλουν σε κίνδυνο ζωές τρίτων. Το έγκλημα αυτό έχει ποινή φυλάκισης έως 1 έτους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024