Οι «ROOMIES» καλωσορίζουν τον Γιώργο Γιαννιά και συζητούν μαζί του για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, αλλά και για την καραντίνα.
Στην παρέα των Roomies βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, όπου μίλησε για την καραντίνα, αλλά και για το κατά πόσο έχει επηρεαστεί η σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Σχολίασε το ταλέντο του στις μιμήσεις, με το οποίο εξοικειώθηκε από μικρή ηλικία και δεν μπόρεσε παρά να μιμηθεί γνωστούς τραγουδιστές, όπως ο Τριαντάφυλλος.
Λόγω αυτού του ταλέντου, έχει κληθεί πολλάκις να συμμετάσχει στην εκπομπή «Your face sounds familiar», αλλά έχει αρνηθεί, καθώς, όπως εξήγησε, η μίμηση είναι κάτι που κάνει για την πλάκα του.
Στη συνέχεια μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό πεντάγραμμο, τη στήριξη των γονιών του, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο live, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και τα περιλαμβάνει όλες του τις επιτυχίες σε νέα φρέσκια ενορχήστρωση.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας