Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέαμπτσιουκ: Στην Αθήνα ο νέος άσος του Ολυμπιακού

Ρέαμπτσιουκ: Στην Αθήνα ο νέος άσος του Ολυμπιακού

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε… ποδαρικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη μεταγραφή του ΄21.

Στην Αθήνα προσγειώθηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός κάνει… ποδαρικό στον Ολυμπιακό,  αλλά και συνολικά στο 2021 για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη μεταγραφή βλέπετε. Ένα μίνι «σίριαλ» που οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να το ολοκληρώσουν με happy end.

Ο 22άχρονος αριστερός μπακ έφτασε στη χώρα μας μέσω Άμστερνταμ. Άλλαξε τον χρόνο στον «αέρα» προκειμένου να είναι μια ώρα αρχύτερα εδώ ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες για το τυπικό της απόκτησης του, αλλά και για το ουσιαστικό της ένταξης του στους Ερυθρόλευκους.

Προφανώς αύριο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους. Αμέσως μετά θα ενσωματωθεί. Κάθε κερδισμένη μέρα, κάθε επιπλέον προπόνηση θα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μη λησμονούμε πως το ΄21 μπαίνει για τον Ολυμπιακό με ένα σωρό αγωνιστικές απαιτήσεις: 3/1 με την ΑΕΚ, 6/1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα, 9/1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, 13/1 με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Έχει σημασία λοιπόν να προστεθεί και ο Ρέαμπτσιουκ μια ώρα αρχύτερα στο rotation. Να υπάρχει σχετικά γρήγορα μια καθαρή επιπλέον λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, πλην εκείνης του Χοσέ Χολέμπας που ως εδώ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα εξελίχθηκε σε αναντικατάστατο (17 συμ. στα πρώτα 20 ματς της σεζόν).

«Μετά την απόκτηση του και την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα μπορώ να μιλήσω για τον ποδοσφαιριστή» έλεγε το πρωί ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Μολδαβό που αποτέλεσε μια καθαρά προσωπική του επιλογή για την ενίσχυση της ομάδας.  Ο Πορτογάλος όμως ξέρει πόσο ήθελε να τελειώσει αυτό το θέμα. Με τον ποδοσφαιριστή που ο ίδιος τοποθέτησε στο νο 1 της μεταγραφικής λίστας των Ερυθρόλευκων.

Η πτήση του Ρέαμπτσιουκ προσγειώθηκε στις 00.45. Ο Μολδαβός έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων λίγο μετά τη μία. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024