Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πλανήτης προετοιμάζεται για μια εντελώς διαφορετική Πρωτοχρονιά - Εικόνες από όλο τον κόσμο

Ο πλανήτης προετοιμάζεται για μια εντελώς διαφορετική Πρωτοχρονιά – Εικόνες από όλο τον κόσμο

Προετοιμασίες για μία εντελώς διαφορετική Πρωτοχρονιά κάνουν όλες οι μεγάλες πόλεις του κόσμου. Η θρυλική Times Square δε θα θυμίζει σε τίποτα τις φαντασμαγορικές τελετές προηγούμενων ετών αλλά προσπαθήσει να διατηρήσει το χρώμα και τη λάμψη

Προετοιμασίες για μία εντελώς διαφορετική Πρωτοχρονιά κάνουν όλες οι μεγάλες πόλεις του κόσμου. Η θρυλική Times Square δε θα θυμίζει σε τίποτα τις φαντασμαγορικές τελετές προηγούμενων ετών αλλά προσπαθήσει να διατηρήσει το χρώμα και τη λάμψη.

Με χρώμα και προβολείς, αλλά χωρίς κόσμο η αλλαγή του χρόνου στην Times Square

Χωρίς πλήθος αλλά με χρώμα και προβολείς θα γίνει η αλλαγή του χρόνου στην Times Square στη Νέα Υόρκη. Ο δήμος έκανε την πρόβα για τη ρίψη του κομφετί, αλλά η φημισμένη πλατεία θα είναι εφέτος άδεια λόγω κορωνοϊού.

Σε αντίθεση με την κοσμοπλημμύρα προηγούμενων ετών, αυτή τη φορά από νωρίς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχουν κλείσει οι γύρω δρόμοι και οι κοντινοί σταθμοί του μετρό, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός.

Σε γιορτινή διάθεση η Μόσχα

Τα γιορτινά της έβαλε η Μόσχα ενόψει Πρωτοχρονιάς. Χίλια χριστουγεννιάτικα δέντρα και αμέτρητα λαμπιόνια δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους Μοσχοβίτες που πάνε στο κέντρο για ψώνια ή για μια βόλτα.

Ένας τάρανδος στον ουρανό της Σκωτίας

Ο τάρανδος που κάλπαζε χθες το βράδυ στον ουρανό της Σκωτίας δεν ξέφυγε από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη. Είναι ένας σμήνος από drones, αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας καλλιτεχνών και τεχνικών, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Εδιμβούργου. Τα τηλεκατευθυνόμενα οχήματα συνέθεσαν και άλλες φιγούρες κερδίζοντας την προσοχή των Σκωτσέζων.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024