Αυξημένη κίνηση στην αγορά για τα τελευταία ψώνια – Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ
Αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική αγορά της Αθήνας, προκειμένου να προμηθευτούν τα αναγκαία τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική αγορά της Αθήνας, προκειμένου να προμηθευτούν τα αναγκαία τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Οι επιλογές των καταναλωτών ήταν αρκετές, με κάποιους να επιλέγουν να αγοράσουν κατσίκι ή αρνί, ενώ κάποιους άλλους χοιρινό ή κοτόπουλο.
Τα καταστήματα της κεντρικής αγοράς στη Βαρβάκειο θα μείνουν ανοιχτά έως τις 5 το απόγευμα, όπως και όλα τα κρεοπωλεία, τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 20:00, ενώ ζαχαροπλαστεία και καταστήματα λιανικής θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 το βράδυ.
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
