Άντονι Χόπκινς : «Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου»
Με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Ιnstagram, ο μοναδικός ηθοποιός Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε ότι γιορτάζει 45 χρόνια νηφαλιότητας.
Με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Ιnstagram, ο μοναδικός ηθοποιός Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε ότι γιορτάζει 45 χρόνια νηφαλιότητας.
Ξεκινώντας το μήνυμά του ο Άντονι Χόπκινς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους, καλημέρα! Λοιπόν, έρχεται το νέο έτος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη θρήνο και θλίψη για πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά πριν από 45 χρόνια εγώ είχα μια στιγμή αφύπνισης. Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου».
«Τότε είχα μια σκέψη που μου έλεγε, “θέλεις να ζήσεις ή να πεθάνεις;” και είπα, “θέλω να ζήσω“. Και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση» συμπλήρωσε ο Άντονι Χόπκινς, ο οποίος δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους θαυμαστές του.
Δείτε το βίντεο:
- Νέο, φθηνό κινεζικό μοντέλο ΑΙ τα βάζει με την Anthropic και την OpenAI
- ΚΕΔΕ: Η ανανέωση των γενεών στη γεωργία αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της ελληνικής υπαίθρου
- Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Τα ποσά και ποιοι θα λάβουν τα vouchers
- Ακίνητα: Τα διαμερίσματα που κυριαρχούν στις αγοραπωλησίες – Οι top περιοχές
- Οχάιο: Σπίτι κολαστήριο για 16 παιδιά – Ζούσαν κλεισμένα σε ένα δωμάτιο για 4 χρόνια [εικόνες σοκ]
- Ο Δήμος Μαραθώνος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης



