Άντονι Χόπκινς : «Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου»
Με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Ιnstagram, ο μοναδικός ηθοποιός Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε ότι γιορτάζει 45 χρόνια νηφαλιότητας.
Με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Ιnstagram, ο μοναδικός ηθοποιός Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε ότι γιορτάζει 45 χρόνια νηφαλιότητας.
Ξεκινώντας το μήνυμά του ο Άντονι Χόπκινς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους, καλημέρα! Λοιπόν, έρχεται το νέο έτος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη θρήνο και θλίψη για πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Αλλά πριν από 45 χρόνια εγώ είχα μια στιγμή αφύπνισης. Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου».
«Τότε είχα μια σκέψη που μου έλεγε, «θέλεις να ζήσεις ή να πεθάνεις;» και είπα, «θέλω να ζήσω«. Και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση» συμπλήρωσε ο Άντονι Χόπκινς, ο οποίος δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους θαυμαστές του.
Δείτε το βίντεο:
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]

