
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 805,77 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,41%
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της τελευταίας για το 2020 συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 805,77 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,41%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,85εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,38%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,44 %.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+1,10%), των ΕΛΠΕ (+0,72%) και της Alpha Bank (+0,69%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-1,88%), της Τιτάν (-1,56%) και του ΟΛΠ (-0,81%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι 0,42%δείκτες της Υγείας (+1,60%) και του Πετρελαίου (+0,42%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,34%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,72%).
Ανοδικά κινούνται 30 μετοχές, 16 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ικτίνος +5,56% και Ιντερτέκ +4,76%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Elinoil-8,28% και Alpha Αστικά Ακίνητα -3,165%.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τραμπ: «Δεν είναι καλή στιγμή» – Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως χάσει τον γάμο του γιου του λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Έμπολα: 671 τα κρούσματα και 160 θάνατοι – Γιατί ανησυχούν οι υγειονομικές αρχές
- Σε αναμονή οι ευρωπαίοι ασθενείς για νέες θεραπείες ίσως και πάνω από 3 χρόνια
- Άσκηση: Εκτός από το σώμα, κάνει καλό και στη συγκέντρωση
- Καιρός: Βροχερός και σήμερα Παρασκευή – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες
- Οικογένεια, παρασκήνιο, ομερτά: Ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να επιστρέψει στην Αγγλία;







