Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόβορας : «Μπήκαμε αργά στο πνεύμα του παιχνιδιού»

Βόβορας : «Μπήκαμε αργά στο πνεύμα του παιχνιδιού»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εμφάνιση του Τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας, μετά την ήττα του Τριφυλλιού από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 74-71.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι οι Πράσινοι στο δεύτερο μέρος έπαιξαν καλύτερη άμυνα και πίεσαν περισσότερο, ωστόσο, η ομάδα του πλήρωσε ακριβά το κακό πρώτο ημίχρονο. «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε αυτή τη συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βόβορας.

Αρχικά είπε: «Πρώτα απ’ όλα για ένα ακόμα παιχνίδι αρχίσαμε να μπαίνουμε στο πνεύμα αργά. Και στην Ευρωλίγκα όταν κάνει αυτό το λάθος τιμωρείται. Δεχτήκαμε 26 πόντους στη δεύτερη περίοδο και πέτυχαν 26 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε εκτός έδρας έτσι.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε μεγάλη επιθυμία να πάρει το παιχνίδι, άρχισε καλύτερα. Δεν ήμασταν έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργειά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε περισσότερη πίεση στον Αστέρα. Στο τέλος και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Ο Αστέρας ήταν πιο έτοιμος για αυτό το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Δεν μπορείς να δεις πολλά παιχνίδια μακριά. Μόνο την επόμενη προπόνηση. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το παρελθόν. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε αυτή τη συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024