Τα επικρατέστερα σενάρια

Δύο πράγματα δεν προαναγγέλλονται έλεγαν οι παλαιότεροι δημοσιογράφοι αλλά και  οι πολιτικοί: Η υποτίμηση του νομίσματος και ο ανασχηματισμός. Για την υποτίμηση του νομίσματος δεν υπάρχει πλέον τέτοιο ενδεχόμενο τη  στιγμή που βρισκόμαστε στην ΟΝΕ. Για τον ανασχηματισμό όμως;
Μπορεί η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου εμμέσως πλην σαφώς να τον διαψεύδει, αλλά πώς να το κάνουμε είναι το θέμα συζήτησης όχι μόνον ανάμεσα στους υπουργούς, αλλά και στους βουλευτές. Ούτε οι γιορτές έχουν ανακόψει αυτή τη συζήτηση.  Μόνον τον χρόνο του ανασχηματισμού δεν γνωρίζουν.

Γνωρίζουν όμως ότι το επικρατέστερο σενάριο αυτήν την στιγμή είναι εκείνο που παραπέμπει σε ένα δομικό ανασχηματισμό, με στόχο την υλοποίηση του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής για το 2021 που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο στην πρόσφατη και τελευταία συνεδρίαση για το 2020. Πότε θα γίνει αυτό;   Εδώ οι γνώμες διίστανται. Ορισμένοι υπουργοί για παράδειγμα (ας μην αποκαλύψω σε αυτή τη φάση τα ονόματά τους) λένε ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές. Άλλοι τον Φεβρουάριο και άλλοι τον Ιούνιο.

Πηγή: Βηματοδότης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr