Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτικές προβλέψεις 2021: Tι να περιμένει κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά

Ερωτικές προβλέψεις 2021: Tι να περιμένει κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά

Τα πιο θετικά διαστήματα και οι ημερομηνίες «κλειδί» για τα ερωτικά των ζωδίων

Αποχαιρετώντας το δύσκολο για όλους 2020, οι προσδοκίες για ανανέωση σε κάθε τομέα της ζωής μας είναι πολλούς αυτονόητη και για άλλους μια ακόμα απαιτητική διαδικασία.

Ποιοι θα απολαύσουν όμως τα δώρα της Αφροδίτης αναίμακτα μέσα στο 2021 και ποιοι θα χρειαστεί να κοπιάσουν λίγο περισσότερο για αν βρουν ή να μείνουν με το άλλο τους μισό;

Η αστρολόγος Άση Μπήλιου δίνει αναλυτικά τις δικές της προβλέψεις για τα πιο θετικά διαστήματα και τις ημερομηνίες «κλειδί» για τα ερωτικά των ζωδίων μέσα στην νέα χρονιά.

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω τη χρονιά ως την πιο εντυπωσιακή για τον τομέα των ερωτικών σχέσεων στη ζωή σας, αφού προτεραιότητα έχουν τα μεγάλα σας σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον ή για τις σπουδές σας. Αν παρόλα αυτά μέσα στα μεγάλα πλάνα και τις μεγάλες προσδοκίες είναι ένας έρωτας, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να σας συμβεί.

Φυσικά εξαρτάται κι από το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας, πόσο σημαντικός θα είναι ο τομέας του έρωτα και των σχέσεων. Αν έχετε ας πούμε ωροσκόπο στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Λέοντα, θα έχετε μια πιο έντονη χρονιά με περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή να προχωρήσετε σε σοβαρές δεσμεύσεις.

Αν έχετε Αφροδίτη ή Άρη στον Υδροχόο ή στις πρώτες δυο μοίρες των Ιχθύων, επίσης εκεί οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται, καθώς Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο και ο Δίας για ένα μικρό διάστημα στις αρχές των Ιχθύων, κάνουν πιο σημαντικό τον τομέα των σχέσεων.

Η έμφαση είναι περισσότερο στις φιλικές σας σχέσεις και στις σχέσεις με αυτούς που μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες και στόχους. Ενδεχομένως, ένα καυτό σενάριο για τους Κριούς να είναι μια φιλική σχέση που να εξελιχθεί σε έρωτα. Άλλωστε, πολλές φορές τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Είναι σημαντικό όμως, να ξέρετε τι θέλετε, να είναι ξεκάθαρο στο μυαλό σας και όχι να παίζετε.

Οι εκλείψεις στον άξονα της επικοινωνίας, βοηθούν να αποκτήσετε μια διαφορετική προσέγγιση στις σχέσεις, να πετάξετε από πάνω σας ξεπερασμένες ή αναχρονιστικές απόψεις για τον έρωτα.

Αν μέσα στη σκληρή δοκιμασία των προηγούμενων ετών τελείωσε μια σχέση και δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει την κατάσταση αυτή, η σύντομη παραμονή του Δία στους Ιχθύς στην δοκιμαστική του πτήση στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 14/5 μέχρι τις 28/7, θα βοηθήσει να γιατρέψετε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά σας και να πιστέψετε ξανά στην αγάπη.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ο Δίας στον Υδροχόο θα σας επιτρέψει να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε παρέα με ανθρώπους που έχουν να σας γνωρίσουν ίσως ενδιαφέροντα άτομα που θα παίξουν ρόλο και στην αισθηματική σας ζωή.

Όσο πιο μεγάλος ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος άλλωστε, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες νέων γνωριμιών.

Ένα ακόμη σενάριο για τα ερωτικά σας είναι να ερωτευθείτε άτομα που δεν είναι ο συνήθης τύπος σας ή έχουν μια εκκεντρικότητα.

Όσοι φτάσατε στο κατώφλι του 2021 δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, μετά το ανελέητο σφυροκόπημα των τελευταίων ετών, σημαίνει ότι έχετε κάτι πραγματικά πολύ σωστά θεμελιωμένο στην προσωπική σας ζωή και τώρα πρέπει να το φροντίσετε περισσότερο για να ανανεωθεί.

Το τελευταίο κρας τεστ στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή στις σχέσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην χρονιά, είναι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19/12/21 μέχρι τις 29/1/22. Μολονότι αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να αφορά περισσότερο τις επαγγελματικές σχέσεις, καλό είναι να την προσέξετε.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από τις 21/03 μέχρι τις 14/04
Από τις 27/06 μέχρι τις 21/07
Από τις 07/10 μέχρι τις 04/11

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος και σταθερότητα είναι συνώνυμες έννοιες στην αστρολογία, αλλά με κυρίαρχη όψη μέσα στη χρονιά το τετράγωνο του Ουρανού από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον τομέα των φιλοδοξιών και της καριέρας σας, όσο δυνατά θέλετε να υπάρχει μια σταθερή κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, άλλο τόσο θέλετε και την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας μέσα στην νέα χρονιά.

Σε συνδυασμό δε και με την πρώτη έκλειψη στο ζώδιο σας στις 19/11, καταλαβαίνετε ότι ο δρόμος του 2021 δεν είναι μια ευθεία γραμμή, αλλά έχει πολλές ανηφόρες και κατηφόρες.

Σημασία φυσικά έχει να απολαύσετε τη διαδρομή χωρίς να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να «κόψετε» δρόμο.

Αν έχετε φτάσει στο 2021 δεσμευμένοι ή παντρεμένοι σε μια σχέση προβληματική -που είτε έχει διαγράψει την πορεία της και δεν έχει να σας προσφέρει κάτι είτε απλώς η ανασφάλεια σας δεν σας αφήνει να την αφήσετε- τότε ο δρόμος προς την έξοδο θα είναι πιο ανοιχτός.

Έχω πει πολλές φορές ότι ο Κρόνος λειτουργεί είτε σαν κόλλα είτε σαν διαλύτης στις σχέσεις μας όταν μας επηρεάζει.

Σε σχέσεις που έχουν σταθερό και γερά θεμελιωμένο υπόβαθρο, ο Κρόνος βοηθά τα άτομα να έρθουν πιο κοντά ή και να επισημοποιήσουν τη σχέση ή ακόμη να αναλάβουν κοινές δεσμεύσεις, π.χ. την απόκτηση ενός απογόνου. Σε σχέσεις προβληματικές, ο Κρόνος δίνει την χαριστική βολή.

Το 2021 δεν θα μείνει σίγουρα χαραγμένο στη μνήμη σας ως η πιο ερωτική χρονιά στη ζωή σας, εκτός αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο σας που μπορεί να οδηγούν σε διαφορετική εκτίμηση. Ένας ωροσκόπος στον Ζυγό π.χ. μπορεί να διαφοροποιήσει εντελώς την κατάσταση. Ακόμη κι αν είστε μόνοι-ες, επειδή θα σας απορροφούν πολύ οι επαγγελματικές ή οικογενειακές σας ενασχολήσεις, δεν θα είστε πολύ δοσμένοι στο παιχνίδι του φλερτ και των γνωριμιών.

Ακόμη και τις νέες σχέσεις που μπορεί να προκύψουν θα τις κρατάτε μέτρια «ζεστές». Αν τώρα γνωρίσετε κάποιον-α που έχει διάθεση να σας στηρίξει, να σας ενθαρρύνει και δεν έχει τεράστιες απαιτήσεις από σας, τότε θα είστε πιο εύκολοι στη δέσμευση.

Ίσως όμως και στις μακρόχρονες σχέσεις σας ο χρόνος που θα μπορείτε να αφιερώσετε στο ταίρι σας θα είναι περιορισμένος σε σχέση με παλιότερα.

Η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο σας θα επηρεάσει το δεύτερο δεκαήμερο περισσότερο μέσα στο 2021. Εσείς λοιπόν, είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές και σε ξαφνικά σενάρια δεσμεύσεων και αποδεσμεύσεων.

Ένας άλλος τομέας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σας είναι και τα οικονομικά.

Αν έχετε κοινό πορτοφόλι, αν διαχειρίζεστε από κοινού τα οικονομικά σας ή έχετε και επαγγελματικές δοσοληψίες στη σχέση σας, αυτός ο τομέας την περίοδο των εκλείψεων Μαΐου – Ιουνίου και Δεκεμβρίου, μπορεί να αποδειχθεί «καυτή πατάτα».

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και το γάμο είναι:

Από 15/04 έως 08/05
Από 22/07 έως 15/08

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του 2021, καθώς οι εκλείψεις (δείκτες αλλαγών και εισόδου ή εξόδου ανθρώπων από τη ζωή μας) θα πραγματοποιούνται στον άξονα προσωπικότητας – σχέσεων, δηλαδή στο ζώδιο σας και το απέναντι του Τοξότη.

Ήδη μέσα στο 2020 πήρατε μια πρώτη γεύση με τις εκλείψεις στις 5/6 στα γενέθλια σας, στις 30/11 στο ζώδιο σας και στις 14/12 στο απέναντι σας, του Τοξότη.

Για κάποιους από σας ήδη άλλαξαν τα πράγματα σε αυτό το τομέα είτε με μια νέα σχέση είτε με το τέλος μιας σχέσης.

Στις 26/6 η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα ενεργοποιήσει πάλι τον τομέα των σχέσεων και του γάμου και ίσως πάρετε την απόφαση να πείτε ένα οριστικό αντίο σε μια «κακή» σχέση ή να κάνετε τώρα μια γνωριμία που θα σημάνει πολλά.

Καθώς ο Δίας, φυσικός κυβερνήτης στον τομέα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας, θα βρίσκεται στον φιλικό σας Υδροχόο στο μεγαλύτερο μέρος της νέας χρονιάς, πολλοί θα αλλάξετε τις αντιλήψεις που έχετε για τις σχέσεις, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι της επικοινωνίας και πόσο επίσης μοιράζεστε κοινές απόψεις για τη ζωή και τον κόσμο.

Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο στις 10/6, που επίσης θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων, καθώς οι δικές σας αλλαγές θα επηρεάζουν και όσους-ες σχετίζονται μαζί σας. Δεν σημαίνει ότι καλοδέχονται πάντα οι άλλοι, ακόμη και ο σύντροφος μας, μια αλλαγή σε μας.

Η ανάπτυξη, η πρόοδος και η διαφορετική σας αυτοπεποίθηση, μπορεί να ξενίσει τον σύντροφο σας ή να του δημιουργήσει άγχος ότι μπορεί να σας χάσει από τη ζωή του.

Γι’ αυτό λέμε ότι η επικοινωνία φέτος θα είναι το άλφα και το ωμέγα στις σχέσεις μας. Καιρός λοιπόν, να βάλετε τα πράγματα κάτω, να εξηγήσετε, αλλά και να ακούσετε. Σε περιόδους εκλείψεων πολλές φορές μπαίνουν στη ζωή μας νέοι άνθρωποι που έχουν έναν καρμικό ρόλο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μένουμε μαζί τους για πάντα. Σημαίνει ότι έρχονται για να πάρουμε ένα μάθημα που χρειαζόμαστε ή χρειάζονται και εκείνοι.

Η πορεία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί για κάποιους από σας να δείξει έναν δεύτερο γάμο μέσα στην χρονιά αν υπήρξε ένα διαζύγιο.

Ο Δίας στη σύντομη παραμονή του από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 στους Ιχθύς, μπορεί να δείξει κι έναν πρώτο γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου.

Αν δεν έχετε καταφέρει στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς να δεσμευτείτε όπως θα θέλατε, υπάρχει πάντα η έκλειψη στις 4/12 που θα μπορούσε να βοηθήσει να γοητεύσετε το σωστό άτομο. Όσοι είστε ικανοποιημένοι από τις σχέσεις ή τους γάμους σας, μέσα στο 2021 θα καταφέρετε χωρίς μεγάλη δυσκολία να ενισχύσετε αυτούς τους δεσμούς και να τους σταθεροποιήσετε.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 01/02 έως 24/02
Από 09/05 έως 02/06
Από 16/08 έως 10/09

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προηγούμενα χρόνια με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεων περάσατε από πολλά κρας τεστ στην προσωπική σας ζωή.

Το 2021 φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να εμβαθύνετε περισσότερο στις σχέσεις ή τον γάμο οι δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα κοιτάξετε να απαλλαχθείτε από φοβίες ή και τραύματα που δημιουργήθηκαν από άλλες σχέσεις και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Δίας και Κρόνος ένωσαν τις δυνάμεις τους στον Υδροχόο στο τέλος του 2020 και θα συνεχίσουν την παράλληλη πορεία τους μέσα στο 2021, με ένα μικρό διάλειμμα από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 που ο Δίας θα περάσει δοκιμαστικά στις 2 πρώτες μοίρες των Ιχθύων. Κάποια θέματα μες το 2021 θα πρέπει να τεθούν επί τάπητος, για να βρεθούν και οι κατάλληλες λύσεις.

Ένα από αυτά είναι η σεξουαλική σας ζωή. Με τον Κρόνο στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και για όλη τη διάρκεια του 2021, ίσως το ταίρι σας, ο σύντροφος ή ο-η σύζυγος, μπορεί να μην σας δείχνουν την ερωτική τους επιθυμία όπως θα θέλατε ή να νιώθετε κι εσείς παγωμένοι.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί η συμπεριφορά σας απέναντι τους τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να τους «ξενέρωσε» ή μπορεί να έχουν προκύψει άλλα θέματα μέσα στη σχέση ή συνθήκες που να μην επιτρέπουν να χαρείτε όσο θα θέλατε το σεξ (ζούμε και σε εποχές πανδημίας που επηρεάζουν ακόμη και αυτές τις επαφές μας ας μην το ξεχνάμε).

Για σας τους Καρκίνους, ανεξαρτήτως φύλου, η σεξουαλική σας ζωή είναι ιδιαίτερα σημαντική κι όταν κάτι δεν πάει καλά εκεί νιώθετε ότι η σχέση κινδυνεύει. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που μπορεί να στοιχίζει σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση σας, μπορεί να είναι τα οικονομικά.

Ο 8ος οίκος συνδέεται εκτός από το σεξ και με το χρήμα.

Πιθανώς τα οικονομικά προβλήματα να κάνουν περισσότερη ζημιά από όσο φαντάζεστε και να σας βάζουν και σε αισθηματικές περιπέτειες. Προσπαθήστε αν ζορίζεστε σε οικονομικό επίπεδο να μην το αφήνετε να σας χαλάει εντελώς τη διάθεση και να ρίχνετε έτσι και την ψυχολογία του συντρόφου σας.

Αν τα προηγούμενα χρόνια τελείωσε μια σχέση με προδοσία ή με έναν άσχημο τρόπο ή αν φοβάστε να δεσμευτείτε, γιατί υπάρχει μέσα σας ο τρόμος της εγκατάλειψης, του πόνου, τότε η ταυτόχρονη επιρροή Δία-Κρόνου στον 8ο θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, αν ψάξετε τον κατάλληλο ψυχοθεραπευτή και κάνετε μαζί του δουλειά ώστε να θεραπεύσετε τις ανοιχτές πληγές.

Με τον Ουρανό να επηρεάζει πλέον το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα επιδιώξετε λίγη περισσότερη ελευθερία και στον τομέα των σχέσεων, ενώ μπορεί να συνδεθείτε με τύπους κάπως πιο ανεξάρτητους από τη φύση τους ή κόντρα στα μέχρι τώρα πρότυπα σας.

Ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θα είναι αυτό από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 με τον Δία στους Ιχθύς. Ένα διάστημα με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και πιο σπουδαίες γνωριμίες.

Τα πιο θετικά, για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο, διαστήματα της χρονιάς είναι:

Από 09/01 έως 31/01
Από 03/06 έως 26/06
Από 11/09 έως 06/10

ΛΕΩΝ

Το 2021 είναι η χρονιά που μπορείτε να έχετε πραγματικά μεγάλες προσδοκίες για την προσωπική σας ζωή, καθώς Δίας και Κρόνος ενώνουν δυνάμεις στον τομέα των σχέσεων – γάμου, δημιουργώντας συνθήκες εξέλιξης.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του 2021 στον Υδροχόο απέναντι σας και βέβαια η επιρροή του δεν σταματά πριν τις αρχές Μαρτίου του 2023. Για σας που είστε δεσμευμένοι μπορεί να σηματοδοτεί ένα πιο επίσημο κεφάλαιο στην ιστορία της σχέσης σας.

Ένας αρραβώνας, μια συμβίωση, ένας γάμος, μπορεί να είναι κάποια από τα σενάρια της νέας χρονιάς.

Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, που από τον Απρίλιο θα δέχονται ταυτόχρονα και την επιρροή του Ουρανού, μπορεί να σημαίνει κάποια προβλήματα στη σχέση ή τον γάμο και θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά με τον εαυτό σας και το άλλο πρόσωπο για να διατηρήσετε τη σχέση ανέπαφη.

Θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε, να συμβιβάζεστε, να είστε υπομονετικοί, προκειμένου να διαλυθούν τα προβλήματα και η σχέση να βγει πιο γερή και δυνατή από τις επιρροές αυτές. Καμία σχέση δεν διαλύεται με τον Κρόνο ή τον Ουρανό αν έχει γερό υπόβαθρο.

Αν τώρα τα προβλήματα είναι χρόνια και παρά τις προσπάθειες δεν υπάρχει πρόοδος, τότε ίσως είναι καλύτερα και για τους δυο σας να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας και να δώσετε τέλος στην ταλαιπωρία. Από την άλλη, η επιρροή του Κρόνου μπορεί να δείχνει ότι το ταίρι σας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη και γεμάτη με στρες περίοδο στη ζωή του και ίσως δεν έχει αποθέματα ενέργειας να ασχοληθεί με τη σχέση όσο θα θέλατε.

Και πάλι, αξιολογώντας μέσα σας πόσο σας ενδιαφέρει να σωθεί ο δεσμός ή ο γάμος σας, θα δείξετε κατανόηση ή θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση.

Η υπευθυνότητα, η αφοσίωση, η ενθάρρυνση από την πλευρά του συντρόφου σας και η στήριξη που σας παρέχει, θα είναι οι καταλυτικοί παράγοντες στις επιλογές σας.

Αυτό σημαίνει ότι αν είστε σε μια σχέση ή γάμο που δεν καταβάλλουν και οι δυο την ίδια προσπάθεια ή η άλλη πλευρά συμπεριφέρεται ανώριμα, τότε αυτή η σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ένα τέλος και να είναι δική σας επιλογή.

Για τους αδέσμευτους, η παρουσία του Δία ταυτόχρονα με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεων δεν αφήνει άλλα περιθώρια μοναξιάς στη ζωή σας.

Πράγματι, για τους αδέσμευτους το 2021 προσφέρει πλείστες ευκαιρίες νέων και αξιόλογων ευκαιριών. Ακόμη κι αν δοκιμαστήκατε σ’ αυτό το τομέα τα προηγούμενα χρόνια, το 2021 σίγουρα θα σας ανταμείψει.

Μάλιστα, ίσως κάποιοι βιαστείτε να τελειώνετε με εκκρεμότητες στην ερωτική σας ζωή, για να κάνετε χώρο για το καινούριο που έρχεται με φόρα. Αλλά και για τους δεσμευμένους η επιρροή του Δία από τον Υδροχόο θα είναι θετική και θα αντισταθμίζει τη δύσκολη επιρροή του Κρόνου.

Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν γονείς, ο Δίας από τον Υδροχόο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για την απόκτηση ενός απογόνου και να το επιδιώξετε. Σημαντικό ρόλο σε γνωριμίες θα παίξουν και οι εκλείψεις στις 26/5, 10/6 και 4/12.

Τα πιο θετικά, για τον έρωτα, τις σχέσεις και το γάμο, διαστήματα της χρονιάς είναι:

Από 01/02 έως 24/02
Από 27/06 έως 21/07
Από 07/10 έως 04/11

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2021, με εξαίρεση το διάστημα 14/5 με 28/7 που ο Δίας θα κάνει τη δοκιμαστική του πτήση στις αρχικές μοίρες των Ιχθύων, δεν έχει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και του γάμου.

Φυσικά αν έχετε έναν ωροσκόπο στον Λέοντα, τον Ζυγό ή τους Διδύμους αυτό διαφοροποιείται, όπως θα διαβάσετε και στο ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά για τους αυθεντικούς Παρθένους δεν είναι η πιο καυτή προτεραιότητα της χρονιάς.

Βέβαια, αν είστε σε μια δοκιμασμένη σχέση δεν αποκλείεται με την επιρροή των εκλείψεων να αποφασίσετε έναν γάμο ή να κάνετε τη δική σας οικογένεια.

Η σύντομη θέση του Δία στους Ιχθύς από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 εντείνει την επιθυμία σας να δεσμευτείτε πιο επίσημα, να συμβιώσετε ή ακόμη και να φτάσετε στον γάμο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί σ’ αυτό το χρονικό διάστημα να εντατικοποιήσετε το ψάξιμο.

Και συνήθως αγαπητοί μου Παρθένοι όποιος ψάχνει… βρίσκει. Ο Δίας θα πάρει κανονικά θέση στο ζώδιο των Ιχθύων στο τέλος της χρονιάς, άρα το 2022 θα είναι η απόλυτη χρονιά σχέσεων για σας.

Ας κάνουμε όμως, τη γνωστή των τελευταίων χρόνων, μνεία στον Ποσειδώνα που τώρα θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 12/9, στη διάρκεια της χρονιάς.

Εσείς θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις καινούριες γνωριμίες που κάνετε ή μπορεί να βλέπετε αυτό που θα θέλατε να δείτε, αντί την αλήθεια ενός ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά.

Τα σενάρια με τον Ποσειδώνα είναι πάντα αρκετά, αλλά ο κοινός παρονομαστής όλων είναι ότι οι σχέσεις που γίνονται με την επιρροή του Ποσειδώνα, ενώ μοιάζουν επιφανειακά ιδανικές και δίνουν την αίσθηση ότι βρήκατε το άλλο σας μισό, στην πραγματικότητα είναι σχέσεις που υπάρχουν κρυμμένες ατζέντες.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην φταίει η ίδια η σχέση, αλλά το άτομο που παρουσιάζεται με τον Ποσειδώνα να έχει κάποιο πρόβλημα, έναν εθισμό ή να ψεύδεται για κάποιο σημαντικό ζήτημα της ζωής του. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

Για τους δεσμευμένους που έχουν ήδη σχέση και μπορεί να τους επηρεάζει ο Ποσειδώνας εφέτος, μπορεί να βιώσουν αλλαγές στον σύντροφο τους.

Μπορεί να νιώθετε ότι αλλάζει, ότι δεν είναι πια το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνωρίσατε όταν δεσμευτήκατε ή μπορεί κάτι να σας φταίει και να μην μπορείτε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό ακριβώς.

Πάντως το ξεκίνημα του 2021 προσφέρει ευκαιρίες τόσο για νέες σχέσεις όσο και για να ανανεώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω τον Ιανουάριο του 21 πολλοί Παρθένοι μπορεί να ερωτευθείτε.

Η χρονιά θα τελειώσει επίσης με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αλλά αυτή τη φορά θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία. Από τις 5/11/21 μέχρι 6/3/2022 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση στον έρωτα και τα παιδιά. Άρα, ακόμη και τη χρονιά που τα επαγγελματικά και η υγεία είναι προτεραιότητες, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 09/01 έως 31/01
Από 22/07 έως 15/08
Από 05/11 έως 19/12

ΖΥΓΟΣ

Το 2021 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές για τον έρωτα και μπορεί να δείτε ουσιαστικές αλλαγές να συμβαίνουν σ’ αυτό τον πολύπαθο τομέα της ζωής σας.

Ο πιο σημαντικός λόγος είναι η παράλληλη παρουσία του Κρόνου και του Δία (με εξαίρεση το διάστημα 14/5-28/7 που ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς) στον Υδροχόο, τον τομέα που συμβολίζει για σας τα φλερτ, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Ας ξεκινήσουμε όμως, από την βασική επιρροή στα ερωτικά σας, που είναι η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο και που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2021. Αυτό δείχνει πως είστε σε μια φάση στη ζωή σας που βλέπετε πολύ σοβαρά τον έρωτα και θέλετε να σταματήσετε να κάνετε αδιέξοδες σχέσεις.

Τα φλερτάκια και οι χαλαρές καταστάσεις δεν σας λένε πλέον πολλά.

Θέλετε κάτι που να κρατήσει στον χρόνο και να σας δίνει την αίσθηση της συντροφικότητας που έχετε ανάγκη. Θέλετε έναν σύντροφο που να υπάρχει αμοιβαία πίστη και σεβασμός.

Κάποιοι από σας βλέπετε με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το θέμα «παιδί» πιο σοβαρά αυτή την περίοδο, οπότε δεν είναι απίθανο να προχωρήσετε και στην απόκτηση ενός απογόνου.

Αν έχετε ήδη παιδιά, μπορεί ένα σας παιδί να χρειάζεται μεγαλύτερες φροντίδες από την πλευρά σας ή να δυσκολεύεται στη δική του ζωή κι αυτό να σας προβληματίζει.

Ευτυχώς που παράλληλα με τον Κρόνο θα σας επηρεάζει κι ο Δίας, φέρνοντας μεγαλύτερη ισορροπία, αλλά και λύσεις. Μην απογοητευθείτε αν στο ξεκίνημα της χρονιάς είστε μόνοι και δεν βρίσκεται κάτι που να ταιριάζει στα υψηλά σας κριτήρια συντροφικότητας.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, με τις δύσκολες επιρροές που βιώσατε, να νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν τόσο πολύ ή δεν αρέσετε τόσο πολύ. Δουλέψτε περισσότερο μόνοι σας πάνω στην αυτοπεποίθηση σας, δείξτε καλή διάθεση και φέτος μπορεί να γίνουν και θαύματα.

Κάποιοι μπορεί να βρίσκεστε στη φάση που ξεπερνάτε έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο και γι’ αυτό αρχικά να μην έχετε τρομερά κέφια. Δείτε το σαν ένα μεταβατικό στάδιο που θα σας οδηγήσει σε νέες πιο ώριμες επιλογές.

Από τον Φεβρουάριο, εκεί που θα συγκεντρωθούν 5 πλανήτες στον Υδροχόο και ανάμεσα σε αυτούς και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, αλλάζει πολύ το πράγμα και θα δείτε τις εξελίξεις να έρχονται.

Αν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι και καταφέρατε να φτάσετε ενωμένοι στο κατώφλι του 2021, αυτό λέει πολλά για τις γερές βάσεις που έχει ο δεσμός ή ο γάμος σας. Είναι λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να τον ενισχύσετε και να τον κάνετε ακόμη δυνατότερο μέσα στην χρονιά.

Ο Ουρανός μέσα στο 8ο Ηλιακό σας σπίτι σας απελευθερώνει από κολλήματα, μπλοκαρίσματα στην ερωτική σας έκφραση και σας κάνει και πιο πρόθυμους να απελευθερωθείτε σεξουαλικά.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και το γάμο είναι:

Από 01/02 έως 24/02
Από 09/05 έως 02/06
Από 16/08 έως 10/09

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2021 ωθεί την ενέργεια και την προσοχή σας σε δυο τομείς, καθώς από τη μια Κρόνος και Δίας θα βρίσκονται μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού κι από την άλλη ο Ουρανός θα βρίσκεται στον τομέα σχέσεων και γάμου και για ένα μικρό διάστημα μες το χρόνο, από τις 14/5 μέχρι τις 28/7, ο Δίας θα βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα.

Επιπροσθέτως, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων και δεσμεύσεων θα λάβει χώρα και η πρώτη έκλειψη του φθινοπώρου στις 19/11 που σας αφορά. Όλα αυτά συνθέτουν, όπως καταλαβαίνετε, ένα απαιτητικό παζλ!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια του 2021 και μέχρι τον Μάρτιο του 2023, βάζοντας στο μικροσκόπιο σχέσεις, γάμο και έρωτες.

Φυσικά, ο Κρόνος δεν κλονίζει μόνο σχέσεις, αλλά τις καθιστά και πιο δυνατές, αν έχουν προδιαγραφές να επιτύχουν και στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις.

Ενδεχομένως όμως, να έχετε διαφορετικές απόψεις με τον σύντροφο σας για μια μεγάλη απόφαση, όπως το να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια και να αποκτήσετε έναν απόγονο. Εκεί θα πρέπει να μην συμβιβαστείτε εις βάρος της ευτυχίας σας.

Το 2021 δεν παρέχει το παιχνιδιάρικο πλαίσιο των προηγούμενων ετών, δεν σημαίνει όμως ότι δεν δίνει ευκαιρίες νέων σχέσεων.

Η αναζήτηση μιας σχέσης που χάνει σε θυελλώδη συναισθήματα και πάθος, αλλά κερδίζει σε ασφάλεια, σταθερότητα και ποιότητα, είναι το μεγάλο στοίχημα του 2021 και με τις φετινές πλανητικές επιρροές έχετε μεγάλες πιθανότητες να το κερδίσετε. Αν χρειάζεστε επειγόντως αγάπη, ψάξτε την στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περίγυρο τον Ιανουάριο, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Άρης στον Ταύρο βοηθούν τα πράγματα αρκετά!

Τον Δεκέμβριο που θα είναι πάλι στον Αιγόκερω η Αφροδίτη μετά τις 19/12, δεν προσφέρεται για δεσμεύσεις, αλλά για διορθώσεις… σε παλιές σχέσεις. Από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 θα κάνει μια δοκιμαστική πτήση ο Δίας στους Ιχθύς, στον τομέα των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών στο ωροσκόπιο σας.

Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν, για να νομιμοποιήσετε μια σχέση, να αποκτήσετε έναν απόγονο και κυρίως για να βάλετε μέσα στη σχέση ή τον γάμο σας κέφι, πλάνα για δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο (σπορ, ταξίδια κλπ.) και περισσότερη σεξουαλική διάθεση!

Αυτό είναι και το πιο καυτό διάστημα για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Ο Νοέμβριος, αν τα πράγματα τελούν υπό σύγχυση στη σχέση ή τον γάμο σας, είναι δύσκολος μήνας, λόγω της έκλειψης που σας επηρεάζει στις 19/11 στο τέλος των γενεθλίων σας! Ίσως εκεί αποφασίσετε μια γενναία έξοδο από τη σχέση ή τον γάμο, αν νιώθετε ότι δεν έχετε να δώσετε τίποτε άλλο, αλλά ούτε και να πάρετε.

Επηρεάζονται οι γεννημένοι τις τελευταίες 5 ημέρες του ζωδίου. Ο Ουρανός φέτος θα επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας αναπάντεχες εξελίξεις.

Ένας ξαφνικός έρωτας, ένας έρωτας μέσω διαδικτύου, ένας έρωτας με απόσταση ή μια ξαφνική εξέλιξη στη ζωή του αγαπημένου-ης σας, που επηρεάζει και τη μεταξύ σας σχέση, είναι κάποια από τα σενάρια.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 09/01 έως 31/01
Από 03/06 έως 26/06
Από 11/09 έως 06/10

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των σχέσεων μέσα στο 2021 δονείται από τις εκλείψεις, που πραγματοποιούνται στον άξονα του ζωδίου σας με τους Διδύμους. Οι εκλείψεις αυτές ξεκίνησαν μέσα στο 2020 και για κάποιους-ες από σας ήδη μπορεί να έχουν φέρει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αν όμως είστε ακόμη μόνες-οι, η έκλειψη μέσα στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στις 10/6 μπορεί να φέρει στη ζωή σας μια νέα γνωριμία και να δημιουργήσετε μια σχέση με μακρόχρονες μάλιστα προδιαγραφές.

Ή αν έχετε ήδη μια σχέση και νιώθετε καλά με αυτή, να αποφασίσετε να την πάτε σε μια πιο επίσημη κατάσταση, έναν γάμο ή μια συμβίωση. Σημαντικό ρόλο στις σχέσεις θα παίξουν όμως και οι εκλείψεις στις 26/6 και 4/12 στο ζώδιο σας.

Κυρίως γιατί αλλάζουν εσάς τους ίδιους και τη στάση σας απέναντι στους άλλους.

Με τις εκλείψεις αυτές μπορεί να πάρετε απόφαση και να διακόψετε σχέσεις στη ζωή σας που είναι αρνητικές, τοξικές για σας και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά. Κάποιες φορές, μολονότι μπορεί να γνωρίζουμε ό,τι κάτι μας βλάπτει, ίσως χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή να βρούμε το θάρρος να το αντιμετωπίσουμε κατάματα και να το αποβάλλουμε. Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις.

Φέτος, ο κυβερνήτης σας Δίας στον Υδροχόο υπερτονίζει την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, αλλά και από την άλλη σας βοηθά να σκεφτείτε περισσότερο και ίσως να δείτε με έναν διαφορετικό τρόπο τις δεσμεύσεις στη ζωή σας. Σε αυτό θα βοηθήσει φυσικά και ο Κρόνος από τον Υδροχόο.

Όταν ο Κρόνος επηρεάζει περισσότερο την πνευματική μας υπόσταση βέβαια, έχουμε μια τάση να βλέπουμε τα πράγματα κάπως πιο αρνητικά ή να περιμένουμε από τους άλλους το χειρότερο.

Ευτυχώς, με τον Δία μαζί εξισορροπείται η κατάσταση. Ο συνδυασμός αυτός βαθαίνει τη σκέψη σας, βοηθά να επικοινωνείτε σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο με τον σύντροφο σας, άρα επιτρέπει και στη σχέση να βελτιωθεί. Πράγματι φέτος με διάλογο μπορεί να επιλύσετε τα προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν ή να προκύψουν. Η επικοινωνία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στις νέες γνωριμίες.

Ειδικά αυτές που γίνονται μέσω εφαρμογών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γνωριμίες σε τόπους σπουδών ή ακόμη και συναντήσεων για επαγγελματικούς λόγους. Ακόμη κι ένα ταξίδι ή οι διακοπές του καλοκαιριού μπορεί να φέρουν ένα νέο έρωτα στη ζωή σας.

Από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 ο Δίας περνά για μια σύντομη διαμονή στους Ιχθύς στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και κάποιοι, κυρίως οι γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του ζωδίου, μπορεί να κάνετε πλάνα για συμβίωση, γάμο, αλλαγή σπιτιού ή την απόκτηση ενός απογόνου που θα επεκτείνει την οικογένεια σας. Βέβαια, η επιρροή του Δία θα είναι πιο ορατή το 2022, που θα παραμείνει για ένα πιο εκτενές διάστημα σ’ αυτό το ζώδιο.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 21/03 έως 14/04
Από 27/06 έως 21/07
Από 07/10 έως 04/11

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προηγούμενα χρόνια χρειάστηκε να κάνετε πολλή και σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σας, για να μπορείτε τώρα στο κατώφλι του 2021 να ξέρετε τι ζητάτε από τις σχέσεις, τον έρωτα ή και το γάμο.

Καθώς ο Κρόνος και ο Δίας αποχώρησαν από το ζώδιο σας, μπαίνετε σε μια χρονιά με λιγότερα βάρη στην πλάτη, περισσότερη ωριμότητα όμως και σοφία, ώστε πλέον οι επιλογές σας στις σχέσεις να είναι αυτές που συμβαδίζουν με το δικό σας αξιακό σύστημα, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Ο Ουρανός εξακολουθεί το ταξίδι του μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά και σας φέρνει πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα, ακόμη και στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ακολουθείτε.

Ο Ουρανός βέβαια είναι και ο πλανήτης του διαφορετικού κι έτσι μπορεί να νιώσετε ότι σας ελκύουν πολύ διαφορετικοί τύποι από αυτούς που συνηθίζετε να σας γοητεύουν ή μπορεί να κλέβουν την προσοχή σας Ουράνιοι τύποι.

Ουράνιοι δεν είναι μόνο οι Υδροχόοι, αλλά και όσοι μπορεί να έχουν μια κύρια όψη του Ήλιου τους με τον Ουρανό. Το καταλαβαίνετε από την τελείως ανορθόδοξη συμπεριφορά τους.

Σ’ αυτά τα άτομα οι εκπλήξεις είναι η καθημερινότητα τους. Η σύνοδος Δία-Κρόνου μέσα στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, σαφώς σας κάνει πιο επιλεκτικούς αυτή τη χρονιά, αλλά να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες και κυρίως στα απρόβλεπτα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι παιδιά του Ουρανού.

Ένας άλλος κρίσιμος, για την ερωτική σας ζωή, παράγοντας μέσα στο 2021 είναι η εκκίνηση των εκλείψεων στον άξονα των ερωτικών και των φιλικών σας σχέσεων. Θα έχουμε περισσότερες εκλείψεις από αυτές μέσα στο 2022, αλλά τον Νοέμβριο του 21 θα γίνει η αρχή και συγκεκριμένα στις 19/11.

Μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, που για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου θα μπορούσε να σημαίνει είτε το τέλος μιας σχέσης αν είναι αδιέξοδη είτε το ξεκίνημα μιας καινούριας και μάλιστα με ένα άτομο που έρχεται να παίξει έναν καρμικό ρόλο στη ζωή σας.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα θετικές προδιαγραφές, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μετά τις 8/1 και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Μάλιστα στις 9/1 θα συναντηθεί σε ένα τρίγωνο με τον Άρη, προσφέροντας ευκαιρίες αναζωογόνησης στην ερωτική σας ζωή. Η φετινή χρονιά όμως, έχει κι άλλη μια ιδιαιτερότητα για σας Αιγόκεροι μου.

Στις 5/11 η Αφροδίτη θα ξαναβρεθεί στο ζώδιο σας για ακόμη μια φορά, αλλά σε αυτή την περίπτωση η διαμονή θα είναι… αρμένικη, αφού θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2022, κάνοντας προτεραιότητα τον τομέα των σχέσεων.

Φυσικά θα είναι και ανάδρομη κάποιο διάστημα από τις 19/12 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου κι εκεί μπορεί να προκύψουν δεύτερες σκέψεις ή και επιστροφές από το παρελθόν.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 08/01 έως 31/01
Από 15/04 έως 08/05
Από 05/11 έως 18/12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη μεγάλη συνάντηση των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο ζώδιο σας, κάτι που γίνεται εξαιρετικά σπάνια με τέτοια εγγύτητα, ήδη το σύμπαν αποφάσισε ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής του 2021 και φυσικά είστε εσείς αγαπητοί μου Υδροχόοι.

Με τον Δία να ενισχύει τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και τη δημοφιλία σας και τον Κρόνο να σας κάνει πιο αποφασιστικούς και έτοιμους για δέσμευση, δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα ρίξουν βλέμματα θαυμασμού προς την πλευρά σας, περιμένοντας να πάρουν το «βάπτισμα» του συντρόφου. Σημασία βέβαια έχει τι θέλετε εσείς.

Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας και ο Κρόνος έχει να κάνει με «εσάς» και μόνο με «εσάς», άρα θα επηρεάζει έμμεσα τον τομέα των σχέσεων με την έννοια της δικής σας προσέγγισης απέναντι σ’ αυτές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι σε μια μακρόχρονη σχέση τότε με τις ευλογίες μου, καθώς το 2021 θα μπορούσε να είναι η χρονιά επισημοποίησης της σχέσης σας. Αν είστε σε έναν γάμο κι επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου, επίσης πολύ πιο άνετα θα μπορούσε να έρθει αυτή τη χρονιά.

Όμως αν είστε σε μια σχέση ή γάμο που απλά υπάρχει για να καλύπτει ανασφάλειες και τον φόβο της μοναξιάς, τότε μην έχετε ψευδαισθήσεις. Αυτή η σχέση ή ο γάμος θα περάσει κρίση.

Αν σταθεί, σημαίνει ότι έχει πιο βαθιές ρίζες απ’ όσο πιστεύατε, οπότε προσπαθήστε να την ενισχύσετε. Αν σβήσει, τότε απλώς τελείωσε η περίοδος χάριτος και αποκαλύπτονται τα πραγματικά κίνητρα της σχέσης. Σχέσεις με άλλους Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς και Λέοντες είναι αυτές που θα δοκιμαστούν περισσότερο μέσα στην χρονιά.

Ο τομέας του έρωτα ενεργοποιείται και από τις εκλείψεις του 2021.

Η πιο σημαντική είναι αυτή της 10ης Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων. Εκεί μπορεί να είστε πιο δεκτικοί απέναντι σε μια νέα γνωριμία και γρήγορα να προχωρήσει σε σχέση. Μάλιστα οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή μας κατά τη διάρκεια των εκλείψεων φαίνεται ότι μπορεί να παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο.

Σημαντικές και οι εκλείψεις της 26ης Μαΐου και 4ης Δεκεμβρίου, καθώς μπορεί να προκύψει μια γνωριμία μέσω φίλων ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά δεν αποκλείεται και μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Το 2021 όμως θα ξεκινήσει μια άλλη σειρά εκλείψεων στα σταθερά ζώδια, που θα συνεχιστούν μέσα στο 2022. Η πρώτη έκλειψη του φθινοπώρου στις 19/11 θα ενεργοποιήσει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού.

Ίσως λοιπόν αποφασίσετε με το ταίρι σας να συμβιώσετε ή μπορεί ο ερχομός ενός απογόνου να σας βάλει σε σκέψεις να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπίτι. Ίσως ακόμη να νιώσετε την επιθυμία να φτιάξετε το δικό σας σπίτι και τη δική σας οικογένεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 01/02 έως 24/02
Από 09/05 έως 11/06
Από 27/06 έως 21/07
Από 16/08 έως 10/09

ΙΧΘΥΕΣ

Με εξαίρεση το διάστημα που θα βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιο σας, πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια για μια σύντομη δοκιμαστική πτήση από 14/5 μέχρι τις 28/7, το υπόλοιπο της χρονιάς δεν έχει τόσο μεγάλη έμφαση στους οίκους των σχέσεων.

Φυσικά, είμαστε πολλά περισσότερα από το ζώδιο μας κι έτσι αν έχετε έναν ωροσκόπο στον Ζυγό, τον Υδροχόο, τον Λέοντα, τους Διδύμους ή τον Τοξότη, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που ισχύει για τους καθαρόαιμους του ζωδίου σας. Σε αυτή την περίπτωση βασιστείτε περισσότερο στο ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Στη διάρκεια του 2021 η έμφαση είναι στη δική σας ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδο σε θέματα που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών και της καριέρας σας και σε θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ευκαιρίες να ερωτευθείτε αν είστε μόνες-οι ή να χαρείτε όσοι έχετε ήδη μια δέσμευση ή είστε παντρεμένοι.

Ο Δίας με τον Κρόνο όμως, μέσα στον 12ο οίκο σας, έρχονται για να σας δώσουν μαθήματα ώστε να ξεπεράσετε τους φόβους της μοναξιάς.

Αν περιμένατε να κάνετε σχέση για να νιώσετε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας ή περιμένετε έναν άλλο άνθρωπο να σας κάνει χαρούμενη-ο τότε μάλλον πρέπει να δείτε πολύ σοβαρά τα θέματα σας, καθώς με αυτό τον τρόπο μπαίνετε σε σχέσεις εξάρτησης κι όχι σε υγιείς σχέσεις.

Αν νομίζετε ότι η ευτυχία σας εξαρτάται μόνο από αυτό που κάνει ή δεν κάνει ο σύντροφος σας, απλά δίνετε τη δύναμη και τον έλεγχο της ζωής σας σε κάποιον άλλο και τον στερείτε από τον εαυτό σας. Μέσα στην επόμενη χρονιά έχετε λοιπόν, να ωριμάσετε με έναν διαφορετικό τρόπο και να ενηλικιωθείτε και στον τομέα των σχέσεων, κάνοντας πιο σωστές επιλογές.

Αν έχετε μια μακρόχρονη κι ευτυχισμένη σχέση δεν είναι απίθανο με τις εκλείψεις της χρονιάς να αποφασίσετε να πάτε παρακάτω κι ίσως να μιλήσετε για επισημοποίηση, κυρίως την περίοδο των εκλείψεων του καλοκαιριού στις 26/5 και στις 10/6, που θα βρίσκεται και ο Δίας στο ζώδιο σας. Σε αυτή την περίοδο η αυτοπεποίθηση σας θα ενισχυθεί και θα εκπέμπετε δυναμικότητα.

Είναι η περίοδος που ειδικά οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορεί να κάνετε μια σημαντική σχέση ή να προχωρήσετε σε γάμο ή εγκυμοσύνη. Όλοι οι Ιχθύες βέβαια θα έχετε μια ανάλογη ευκαιρία την επόμενη χρονιά, το 2022, που είναι σίγουρα η δική σας χρονιά.

Αυτό ίσως που χρειάζεται κάποια προσοχή είναι οι μυστικές ή παράνομες σχέσεις και μάλιστα κάποιες που μπορεί να γεννηθούν και διαδικτυακά.

Μην ξεχνάμε ότι ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της τεχνολογίας, αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αν είστε γεννημένοι κοντά στο τέλος του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο μοντέρνος κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας που θα βρίσκεται στις μοίρες του Ήλιου σας.

Εσείς προσέξτε στις νέες γνωριμίες. Μην βιαστείτε να τις βαφτίσετε σχέσεις ζωής εξαιτίας του ενθουσιασμού σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν όντως είναι κάτι τέτοιο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν πρέπει να τις ζήσετε ή να παθιαστείτε. Μια χαρά μπορείτε να το κάνετε, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν πρέπει να επενδύσετε σημαντικά και βιαστικά.

Τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς για τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο είναι:

Από 25/02 έως 20/03
Από 03/06 έως 26/06
Από 11/09 έως 06/10

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024