Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Κάρεϊ : Το «All I Want for Christmas Is You» στην κορυφή 26 χρόνια

Μαράια Κάρεϊ : Το «All I Want for Christmas Is You» στην κορυφή 26 χρόνια

Το «All I Want for Christmas Is You» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και τίποτα δεν φαίνεται να σταματά την Μαράια Κάρεϊ

Από το 1994 όταν κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα είναι το τραγούδι-συνώνυμο της εορταστικής περιόδου. Το «All I Want for Christmas Is You» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ακάθεκτο.

Το «All I Want for Christmas Is You» είναι το μοναδικό τραγούδι που έχει γίνει Νο1 σε τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες, ενώ έχει χαρίσει στην Μαράια Κάρεϊ τρία βραβεία Γκίνες.

Με περισσότερες από 14 εκατομμύρια πωλήσεις και μια θέση ανάμεσα στα best-selling single όλων των εποχών, ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, και φέτος ξεχωρίζει.

Συγκεκριμένα κι όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα το «All I Want for Christmas Is You» παραμένει στο νούμερο ένα των Top 100 τραγουδιών της λίστας Christmasy Rolling Stone.

Το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια ροές ήχου και 13.400 πωλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από την 18η Δεκεμβρίου έως την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «Rockin Around the Christmas Tree» της Μπρέντα Λι, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1958, είναι στη δεύτερη θέση με σχεδόν 45 εκατομμύρια ροές ήχου.

Το «Jingle Bell Rock» του Μπόμπι Χελμς, το «A Holly Jolly Christmas» του Μπερλ Ιβς και το «It’s the Most Wonderful Time of the Year» του Άντι Ουίλιαμς συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Grateful. Never taking this for granted. Appreciate you so much and praying for a healthy and blessed 2021 for us all ❤️

Δημοσιεύτηκε από Mariah Carey στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Η λίστα Top 100 του Rolling Stone παρακολουθεί τα πιο δημοφιλή τραγούδια της εβδομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα τραγούδια ταξινομούνται με βάση τις ροές ήχου και τις πωλήσεις, ενώ δεν καταγράφεται η ακρόαση μέσα από ψηφιακούς ή συμβατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024