Survivor : Αποχώρησε οικειοθελώς παίκτρια των «Μαχητών»
Αποχώρησε οικειοθελώς πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι παίκτρια των «Μαχητών» στο Survivor
Δεν πρόλαβε καλά -καλά να ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης Survivor και ήδη οι διαγωνιζόμενοι και στις δύο ομάδες, έχουν αρχίσει να τα βρίσκουν δύσκολα.
Μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι στο στίβο μάχης, «Διάσημοι» και «Μαχητές» έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τις δυνάμεις τους.
Μάλιστα από τις πρώτες κιόλας ημέρες οι ομάδες έχουν ξεχωρίσει τους ανθρώπους που συμπαθούν και αυτούς που αντιπαθούν.
Από την ομάδα των «Μαχητών» η παίκτρια που φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει είναι η Έλενα Λιλιοπούλου, καθώς όπως ανέφερε της λείπουν οι δικοί της και περίμενε πιο εύκολο το παιχνίδι.
Μάλιστα όπως είπε η ίδια:
«Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον εγκλεισμό. Ήθελα τόσο να μπω στο παιχνίδι που δεν σκέφτηκα τις δυσκολίες».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
https://youtu.be/XTK423aNX9s
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442