Κάτια Ταραμπάνκο : Έπαθε τροφική δηλητηρίαση στο Survivor
H Κάτια Ταραμπάνκο έπαθε τροφική δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση ενός άγνωστου καρπού
Ο νέος κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής (27/12) με τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» να ρίχνονται στον αγώνα για την επιβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο.
Δέκα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz και δέκα καθημερινοί άνθρωποι συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη επιβίωσης με έναν και μοναδικό σκοπό… τη νίκη.
Δύσκολες καταστάσεις βίωσαν οι «Διάσημοι» του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/12, με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη να παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση, μετά από κατανάλωση ενός άγνωστου καρπού.
Η αδιαθεσία της Κάτιας είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει, να κάνει εμετό, ενώ δήλωσε πως τα χέρια και τα πόδια της μούδιασαν.
«Αρχίζουν και μουδιάζουν τα πόδια μου και τα χέρια μου. Μετά μαυρίζει το σύμπαν γύρω μου, σοβαρεύει η κατάσταση και λέω πως πρέπει να ξαπλώσω γιατί θα πέσω κάτω», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.
«Ένιωσε μια αδιαθεσία, της έπεσε η πίεση», είπε η Αγγελική Λάμπρη για την συμπαίκτριά της, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε και η ίδια σε εμετούς.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
https://youtu.be/Qrz4FNYdaAY
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις


