«Δεν είμαι αρνητής» λέει ο Παντελής Θαλασσινός μετά τον σάλο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, ενώ για παραποίηση των δηλώσεων του μιλά ο Κώστας Κοκκινάκης, του οποίου οι δηλώσεις για τον κοροναϊό και την επικινδυνότητά του προκάλεσαν νέο πόλεμο στα social media

«Δεν είμαι αρνητής» λέει ο Παντελής Θαλασσινός μετά τον σάλο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, ενώ για παραποίηση των δηλώσεων του μιλά ο Κώστας Κοκκινάκης, του οποίου οι δηλώσεις για τον κοροναϊό και την επικινδυνότητά του προκάλεσαν νέο πόλεμο στα social media

Την ίδια ώρα η ΠΟΕΔΗΝ ετοιμάζει μηνύσεις.

Κοκκινάκης: Δεν κινδυνεύω από τον κοροναϊό

Ο Κώστας Κοκκινάκης, που είναι το νεότερο πρόσωπο του οποίου οι δηλώσεις προκαλούν «πόλεμο» στα social media, τα ρίχνει στους δημοσιογράφους και καταγγέλλει πως παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του.

Ο γνωστός παίκτης του πόλο εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό «OPEN», να αρνείται το εμβόλιο. «Δεν κινδυνεύω» εκτίμησε και έσπευσε να πει πως ούτε το παιδί του θα το κάνει.

«Είμαι αντίθετος στο εμβόλιο, αυτήν την στιγμή βλέπω, διαβάζω και βλέπω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο να κάνω ένα εμβόλιο σε μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω, έτσι πιστεύω και πιστεύω πως την έχω περάσει κιόλας χωρίς να το ξέρω, για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα το βάλω να το κάνει».

Σάλος από τις δηλώσεις επωνύμων

Συμπλήρωσε μάλιστα, θυμίζοντας με όσα είπε την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού, πως η διαδικασία που ακολουθείται δεν τον πείθει ότι πράγματι γίνεται το αυθεντικό εμβόλιο.

«Βλέπουμε τώρα όλοι, να το κάνει ο πρωθυπουργός, να το κάνουν οι γιατροί, να κάνουν το εμβόλιο χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο.

Δεν με πείθει κιόλας θέλω να μου δείξεις το μπουκαλάκι, ορίστε παιδιά το κάνω να πείσεις άλλους δέκα ανθρώπους. Έτσι δεν πείθουνε».

«Δεν ξέρεις τι πραγματικά είναι αλήθεια»

Ο διάσημος αθλητής, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, σημείωσε πως δεν είναι ο μόνος που προβληματίζεται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός αλλά και τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια».

Ο κ. Κοκκινάκης τόνισε ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

«Στη μητέρα μου, που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έλεγα να το κάνει».

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κοροναϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν.

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

«Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοκκινάκης.

Στην ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού, με την οποία άφησε υπονοούμενα πως το εμβόλιο που γίνεται θα μπορούσε να είναι απλός φυσιολογικός ορός, αντέδρασε έντονα ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΟΕΔΗΝ προειδοποίησε μάλιστα και με μήνυση, ενώ από την άλλη ο Παντελής Θαλασσινός έκανε λόγο για παρανόηση.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής σημείωσε πως ο ίδιος όχι μόνο δεν αρνείται το εμβόλιο αλλά θα είναι και από αυτός που θα το κάνουν, αλλά… τελευταίος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr