Χορευτικά που έγιναν viral, συνταγές για ψωμί, φάρσες και όλα τα άλλα που είδαμε και ξαναείδαμε φέτος στον χαοτικό κόσμο του TikTok.

Συνταγές για ψωμί

Το TikTok με αφορμή την καραντίνα φρόντισε να μας μάθει τα πάντα για το ψωμί, το προζύμι, την φοκάτσια κ.ο.κ.

Viral χορευτικά

Το Renegade, το Savage και το Cannibal ήταν κάποιοι μόνο από τους viral χορούς που έμαθαν και χόρεψαν φέτος σχεδόν όλοι οι χρήστες του TikTok.

Ρατατούης: Το μιούζικαλ

Αμέτρητοι χρήστες του TikTok, βασισμένοι στον Ρατατούη φαντάστηκαν την μιούζικαλ εκδοχή της ταινίας και ανέβασαν βίντεο με τις ιδέες τους για την χορογραφία, τα σκηνικά ακόμα και τα διαφημιστικά προϊόντα.

Η επιστροφή του Twilight

Οι ταινίες του Twilight έγιναν ξανά μόδα μέσω του TikTok κατά τη διάρκεια του lockdown. Οι χρήστες σατίρισαν τον τρόπο που η Kristen Stewart δαγκώνει συνέχεια τα χείλη της, το περίεργο ηδυπαθές ύφος του Robert Pattinson και έκαναν βαθύτατες αναλύσεις για τα βιβλία της σειράς.

Έφηβοι που ντύνονται παππούδες για να αγοράσουν αλκοόλ

Οι υποχρεωτική χρήση μάσκας ευνόησε τουλάχιστον κάποιους έφηβους που μεταμφιέστηκαν ευκολότερα σε υπερήλικες και κατάφεραν να αγοράσουν αλκοόλ παρόλο που η ηλικία τους κανονικά το απαγορεύει.

To #PatienceChallenge

Την εποχή του Halloween πάρα πολλοί γονείς πήραν μέρος σε αυτή τη δοκιμασία υπομονής: αφού έδιναν στα παιδιά τους κάποια λιχουδιά έφευγαν από δωμάτιο ζητώντας τους να μην τη φάνε μέχρι εκείνοι να επιστρέψουν. Οι κάμερες των τηλεφώνων κατέγραψαν την εσωτερική πάλη των παιδιών που προσπαθούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό.

Γονείς που προσποιούνται τα παιδιά τους

Γονείς που αφήνουν τα παπούτσια στη μέση του διαδρόμου, ρωτάνε συνέχεια «τι θα φάμε;», αφήνουν τις βρύσες ανοιχτές, πιτσιλάνε τους καθρέφτες του μπάνιου και κάνουν όλα τα ενοχλητικά πράγματα που συνηθίζουν να κάνουν τα παιδιά τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο