Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξομολογείται: «Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξομολογείται: «Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα»

Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram η νικήτρια του Big Brother.

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη επέλεξε να στείλει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ένα μήνυμα στους θαυμαστές της και τον κόσμο που την στήριξε.

Η δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη που αναδείχθηκε νικήτρια στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο απέκτησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρκετούς θαυμαστές αλλά προκάλεσε και αντιπάθειες.

Τώρα, λίγι μετά τα Χριστούγγενα η νικήτρια του παιχνιδιού έστειλε με ένα εξομολογητικό μήνυμα ευχές σε όλο τον κόσμο γράφοντας:

«Κόσμε μου χρόνια πολλά με υγεία και η βροχή που ξεκίνησε μόλις τώρα να λιώσει τον πάγο από τις πληγωμένες καρδιές του κόσμου… να μας δροσίσει και να μας αφυπνίσει… Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα ας την ανέβουμε με πίστη και θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έτσι μονάχα θα νιώθουμε υπερήφανοι μέσω των ταπεινών μας προσπαθειών…

Σας αγαπώ μωρέ κόσμε μου… ο Θεός και η Παναγία να ευλογεί το κάθε βήμα της ζωής σας… Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό.

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα fan pages μου στους διαχειριστές καθώς και σε όλα τα μέλη…Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα. Ξεκίνησε μια καινούρια ημέρα ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός μέσα από τη γλυκά της συννεφιάς. Μπουμ καταιγίδα αγάπης για όλους μας…».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024