Στη σύλληψη επτά ατόμων καθώς συγκεντρώθηκαν παράνομα σε σπίτι για να κάνουν… πάρτι, προχώρησαν το Σάββατο, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, αστυνομικοί στη Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα της αστυνομίας σε οικία στην Καλλικράτεια, εντοπίστηκαν επτά άτομα τα οποία είχαν συγκεντρωθεί παρά τα μέτρα κατά των κορωνοϊό και τα οποία συνελήφθησαν.
Σε έξι από αυτά επιβλήθηκε πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ στον διοργανωτή του πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση εκδήλωσης σε ιδιωτικό χώρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. χθες, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (62.198) έλεγχοι, από τους οποίους οι 9.780 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά 1.237 παραβάσεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).