Νορβηγία : Παρατείνεται ως τις 29 Δεκεμβρίου η απαγόρευση πτήσεων από τη Βρετανία
Το Όσλο επέβαλε αυτήν την απαγόρευση στις 21 Δεκεμβρίου, αφού έγινε γνωστό ότι αυτή η παραλλαγή του SARS-CoV-2 εξαπλώνεται ταχύτατα στη Βρετανία.
Η Νορβηγία παρέτεινε μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου την απαγόρευση των πτήσεων από τη Βρετανία, λόγω της νέας μετάλλαξης του κοροναϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας σήμερα.
Το Όσλο επέβαλε αυτήν την απαγόρευση στις 21 Δεκεμβρίου, αφού έγινε γνωστό ότι αυτή η παραλλαγή του SARS-CoV-2 εξαπλώνεται ταχύτατα στη Βρετανία.
«Είναι πιθανόν οι πτήσεις να παραμείνουν σε αναστολή μέχρι και μετά την Πρωτοχρονιά», πρόσθεσε το υπουργείο.
- Νατάσα Μωϋσόγλου: Πέθανε η αγαπημένη μουσικός
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Μουρτζούκου: Τη μητέρα του Παναγιωτάκη κατονόμασε ως δολοφόνο – Σοκάρουν οι εικόνες με την κακοποίηση του μωρού
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Απρόοπτο στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές – Τι συνέβη
- Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, κάνναβη και αλκοόλ στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Έκρυβαν χειροβομβίδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Κυψέλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442