Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ

 Η αστυνομία στην αμερικανική πόλη Νάσβιλ, πρωτεύουσας της πολιτείας Τενεσί, επιβεβαίωσε μία έκρηξη στο κέντρο της πόλης, προσθέτοντας ότι οι έρευνες για την έκρηξη βρίσκονται σε εξέλιξη

Η αστυνομία στην αμερικανική πόλη Νάσβιλ, πρωτεύουσας της πολιτείας Τενεσί, επιβεβαίωσε μία έκρηξη στο κέντρο της πόλης, προσθέτοντας ότι οι έρευνες για την έκρηξη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η έκρηξη περιγράφεται από την αστυνομία ως «μία εσκεμμένη πράξη» με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής να αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς από αυτούς, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Νωρίτερα σήμερα, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν μία δυνατή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ, με συνέπεια να υποστούν καταστροφές αρκετά κτίρια, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα, μέχρι τώρα.

«Η έκρηξη ήταν σημαντική, όπως μπορείτε να δείτε…, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί συνεργάτες του [FBI, ATF] διεξάγουν μία έρευνα μεγάλης κλίμακας μέχρι τώρα» δήλωσε ο Ντον Άαρον εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νάσβιλ.

«Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν μία σκόπιμη πράξη» σημείωσε ο ίδιος.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης, με μία αναφορά για ένα ύποπτο όχημα, όταν έγινε η έκρηξη περίπου στις 6:30 το πρωί (τοπική ώρα) στο Νάσβιλ, πρωτεύουσα της πολιτείας Τενεσί, αλλά και της μουσικής κάντρι στις ΗΠΑ.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024